Έτοιμη η Citroën Karellis και το Citroën C3 Rally2 για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Έτοιμη η Citroën Karellis και το Citroën C3 Rally2 για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Η Citroën Karellis με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και τον Λεωνίδα Μαχαίρα στο δεξί μπάκετ, είναι πανέτοιμη για τη συμμετοχή της στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022 με ένα Citroën C3 Rally2.

Το πλήρωμα της Citroën Karellis, Χρυσόστομος Καρέλλης και Λεωνίδας Μαχαίρας, είναι πανέτοιμο για τη συμμετοχή του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με το Citroën C3 Rally2, εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT που υποστηρίζεται εδώ και χρόνια από την Citroën Racing. 

H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της ομάδας έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου, παρουσία των χορηγών, δημοσιογράφων αλλά και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας της Στερεάς Ελλάδας, στο κτήμα Βασιλικιά στην Παύλιανη.

Κάτω από το καπό του αγωνιστικού βρίσκεται ένας 1.6 lt τούρμπο απόδοσης 286 PS στις 5.000 rpm και 420 Nm ροπής στις 4.000 rpm. H ισχύς περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 5 σχέσεων. Το Citroën C3 Rally2 εξοπλίζεται με 4πίστονες δαγκάνες και αεριζόμενους δίσκους 355 mm για την άσφαλτο και 300 mm για το χώμα. Χρησιμοποιεί αναρτήσεις McPherson εμπρός και πίσω και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τριών σταδίων της Reiger.

Citroën Karellis

«Η Citroen διαθέτει ένα μοναδικό αγωνιστικό DNA και είναι επόμενο να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το Citroen C3 Rally 2 είναι εκπληκτικό το ποσό καλά συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Όμως η μεγάλη επιτυχία της Citroen είναι το πως παρέχει την αξιοπιστία όχι μόνο στο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο συμβατικό επίπεδο, της καθημερινής οδήγησης, που αφορά όλους μας. Έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αυτό που μπορώ να πω για το Citroen C3 Rally 2, είναι ότι χαίρεσαι τόσο πολύ την οδήγηση του, που σου δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση, έτσι ώστε να έχεις όλες τις προϋποθέσεις να αποδώσεις καλύτερα!», δήλωσε ο Χρυσόστομος Καρέλλης μετά την πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο.

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του Χρυσόστομου Καρέλλη, επιχειρηματία στον χώρο του αυτοκινήτου, σε Ράλλυ Ακρόπολις έχοντας παράλληλα πολλές νίκες σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο ίδιος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017. Όσο για τον Λεωνίδα Μαχαίρα που θα κάτσει στο δεξί μπάκετ, επίσης επιχειρηματία στον χώρο του αυτοκινήτου, έχει στο ιστορικό του 172 εκκινήσεις, 12 νίκες και δύο πρωταθλήματα (το 2011 και 2016).

Το πλήρωμα έχει την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως η Citroën Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας. Ακόμη, το πλήρωμα υποστηρίζουν οι DHL, η πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου Euro Repar, αλλά και η Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή Citroën, Peugeot και DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη
Στερεά Ελλάδα.

Citroën Karellis

Θυμίζουμε ότι η Citroën έχοντας κατακτήσει οκτώ τίτλους κατασκευαστών και εννέα τίτλους οδηγών, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του WRC, ενώ με 102 νίκες, είναι μέχρι στιγμής ο μόνος κατασκευαστής που έχει ξεπεράσει τις 100 νίκες στο πρωτάθλημα.

Όσο για τη Santander Consumer Finance (SCF), είναι μια κορυφαία εταιρεία καταναλωτικής χρηματοδότησης με παρουσία σε 16 ευρωπαϊκές χώρες, στον Καναδά και στην Κίνα, απασχολώντας περισσότερους από 14.500 εργαζόμενους. Με το εξειδικευμένο της προσωπικό. Η SCF προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες, ενώ διαθέτει 130.000 σημεία εξυπηρέτησης. Είναι μέλος του ομίλου Santander, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς ομίλους παγκοσμίως.

Τέλος, η Karellis Group ξεκίνησε τη δραστηριότητα της πριν από 40 χρόνια και ήταν από τους πρώτους επίσημους αντιπροσώπους της Citroën στην Ελλάδα. Με τα χρόνια, βλέποντας την ανάγκη για μια σφαιρική κάλυψη των αναγκών της αυτοκίνησης και με την σημαντική συμβολή της νέας γενιάς του Χρυσόστομου Καρέλλη, εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα.

Η Karellis Group διαθέτει τρεις αντιπροσωπείες Citroën, Peugeot και DS Automobiles, ολοκληρωμένη μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης και ανταλλακτικών καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες για το μέλλον του mobility καθιστώντας την ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες μονάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube