Έστριψε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο προκαλώντας σύγκρουση [video]

Έστριψε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο προκαλώντας σύγκρουση [video]

Ο οδηγός του Nissan Navara μπλόκαρε και τις δύο λωρίδες της εθνικής οδού.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα κατέγραψε μια κάμερα σε αυτοκινητόδρομο στην Ουγγαρία, όταν ο οδηγός ενός Nissan Navara έστριψε ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας κουβαλώντας τρέιλερ!

Το περιστατικό έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 όταν για ανεξήγητους λόγους ο 67χρονος οδηγός του pick-up έβγαλε φλας και έστριψε αριστερά στον αυτοκινητόδρομο μπλοκάροντας και τις δύο λωρίδες της εθνικής οδού! Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο άντρας κατάλαβε το λάθος του και πάτησε δυνατά το φρένο, όμως πλέον ήταν πολύ αργά.

Ένα ασημί Renault Grand Scenic στο οποίο επέβαιναν δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά, ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, με τον οδηγό να σημαδεύει το τρέιλερ του Navara την τελευταία στιγμή αποφεύγοντας τα χειρότερα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μεγάλη και είχε ως αποτέλεσμα το τρέιλερ να αποκολληθεί από το pick-up και να καταλήξει στην άκρη του δρόμου. Το εμπρός μέρος του Renault Grand Scenic υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως και η καρότσα του Nissan Navara, όμως φαίνεται πως όλοι οι εμπλεκόμενοι γλίτωσαν χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Πιο τυχεροί ήταν οι οδηγοί της μαύρης BMW 3 Touring και του γαλάζιου Mazda 3 που ακολουθούσαν αφού πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως.

[Πηγή: Magyar Közút μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube