Έσφαξε το Nissan 300ZX για να το κάνει… Ferrari FXX!

Έσφαξε το Nissan 300ZX για να το κάνει… Ferrari FXX!

Μια τέτοια ρεπλίκα απαιτεί τουλάχιστον μια βάση ικανή για έντιμες επιδόσεις, συνδυάζοντας χαμηλό προφίλ και κουπέ φόρμα. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης αυτού του 300ZX θεώρησε ότι τα παραπάνω και μόνο αρκούν.

Ζοφερό μέλλον επεφύλαξε η τύχη σε αυτό το δίθυρο Nissan 300ZX της γενιάς Z32. Αυτό το κομμάτι του γιαπωνέζικου κουπέ δεν φιγουράρει πλέον με τις τυπικές γραμμές του που θυμίζουν στο πιο ήπιό τους εκείνες της μοναδικής Bugatti EB110. Βλέπετε, ο ιδιοκτήτης του το μετέτρεψε σε ένα βιοτεχνικό αντίγραφο της Ferrari FXX.

Οι εικόνες που βλέπετε και που προέρχονται από τη ρωσική ιστοσελίδα αγγελιών Avito, δείχνουν την έκταση της ζημίας. Η «Fairlady» έπαψε να είναι τέτοια και πήρε αδέξια τη μορφή του ιταλικού σούπερκαρ. Ένα ακόμη πρόβλημα: Το 300ZX είναι μπροστομήχανο, ενώ η FXX έχει το μοτέρ πίσω. Μια σημαντική διαφορά που δημιουργεί αυτόματα πρόβλημα όσον αφορά τις αναλογίες για την κατασκευή ενός αντιγράφου.

vs

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Nissan 300ZX Z32 Twin Turbo 1990-1998

Να υπενθυμίσουμε ότι το Nissan 300ZX φορούσε για την ευρωπαϊκή αγορά 3λιτρο μοτέρ twin-turbo V6, ισχύος 282 ίππων και με ροπή 375 Nm. Ιπποδύναμη που περνούσε στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν και πέντε ταχύτητες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube