Εργοδότης αγοράζει Alpine Α110 για τους υπαλλήλους του!

Εργοδότης αγοράζει Alpine Α110 για τους υπαλλήλους του!

Επιχείρηση στο διαμέρισμα Seine-Maritime, στη Νορμανδία, αγόρασε μια καινούργια Alpine Α110 που τη χρησιμοποιούν δωρεάν οι υπάλληλοι, αλλά επίσης οι πελάτες και οι προμηθευτές!

«Σ’ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ αφεντικό! Τι χαρά να δουλεύουμε για σένα. Είμαστε τρελοί από χαρά!». 

Κάτι τέτοια θα λένε, εδώ και λίγες μέρες, οι 43 υπάλληλοι της εταιρίας MecanoLav που εδρεύει στο Neufchâtel-en-Bray στο Seine-Maritime. Η εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην κατασκευή μηχανημάτων καθαρισμού για βιομηχανικά εξαρτήματα, αγόρασε μια καινούργια A110 που θα διατίθεται στους υπαλλήλους δωρεάν. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να την πάρουν για λίγες ώρες ή ακόμα κι ένα Σαββατοκύριακο για να γνωρίσουν το γαλλικό σπόρτσκαρ. Και αναλογιζόμενοι πόσο στριφτερούς δρόμους έχει η περιφέρεια της Νορμανδίας, μια κοφτερή Alpine A110 με 252 άλογα θεωρούμε το αυτοκίνητο ό,τι πρέπει για εκεί.

Ο σκοπός αυτής της αγοράς δεν είναι μόνο να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους, αλλά και να προωθήσει το «Made in Normandy». Μην ξεχνάμε ότι η Alpine κατασκευάζεται στη Διέππη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Neufchâtel-en-Bray, όπου εδρεύει η MecanoLav. Το αυτοκίνητο θα μπορεί επίσης να διατίθεται σε πελάτες και προμηθευτές της εταιρείας.

Προφανώς λοιπόν, η Α110 δεν είναι ρεγάλο προς τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες, αλλά θα γίνει αναμφισβήτητα ένα αποτελεσματικότατο εργαλείο επικοινωνίας για την εταιρεία. Για παράδειγμα, στην προσέλκυση νέων προσλήψεων. Η εταιρεία σχεδιάζει να δανείσει την A110 και σε σχολεία. Ο Matthieu Vallois, γενικός διευθυντής της MecanoLav, είπε στο actu.fr ότι η Alpine είναι «ένας θαυμάσιος φορέας για την προώθηση του βιομηχανικού τομέα με τους νέους μας στα σχολεία».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube