Επίσημο teaser-video της Toyota Supra

Επίσημο teaser-video της Toyota Supra

Στο τελεταίο teaser-video η Toyota εστιάζει στο συναίσθημα και «τοποθετεί» την Supra στην πίστα.

Η νυχτερινή οδήγηση στην πίστα και τα εντυπωσιακά μακρινά πλάνα από το ελικόπτερο δεν μας κάνουν πιο σοφούς σε σχέση με την Supra αλλά σίγουρα φτιάχνουν «ατμόσφαιρα».

Έτσι κι αλλιώς η σχεδίαση μας είναι πλέον γνωστή, καθώς πριν λίγες μέρες διέρρευσαν, μάλλον σκόπιμα, φωτογραφίες του αυτοκινήτου στην τελική του μορφή. Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι οι τεχνικές προδιαγραφές. Το σίγουρο είναι ότι θα κινείται από μοτέρ της γκάμας της BMW, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για τις εκδόσεις. Ο εξακύλινδρος 3λιτρος τούρμπο της Z4 θα είναι στην κορυφή της γκάμας και θα είναι ο κινητήρας του λανσαρίσματος. Αλλά θα υπάρχουν και μικρότερες δίλιτρες εκδόσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό Tetsuya Tada μια σκληροπυρηνική έκδοση ήδη συζητείται. Ενώ υπό εξέταση είναι και μια ανοιχτή έκδοση. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλα previews και teaser φωτογραφίες και video, ενόψει της επίσημης ολοκληρωτικής αποκάλυψης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Β. Αμερικής στο Detroit που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου.

Πηγή TOYOTA GAZOO Racing, Motor1

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube