Ένα Daihatsu Copen με την υπογραφή της Toyota Gazoo Racing 

Ένα Daihatsu Copen με την υπογραφή της Toyota Gazoo Racing 

To Copen GR Sport με τιμή από € 19.980 στην ιαπωνική αγορά.

 Η Daihastu δεν δραστηριοποιείται πλέον στη χώρα μας και αυτό ήταν μια κεντρική απόφαση της εταιρείας. Ωστόσο η θυγατρική -πλέον - της Toyota, κατέχει σημαντικό μερίδιο σε άλλες αγορές, ανάμεσα στις οποίες είναι βέβαια και η ιαπωνική. 

Πρόσφατα, ένα από τα πλέον «ιδιαίτερα» μοντέλα της, το οποίο και στην Ελλάδα είχε γνωρίσει επιτυχία, το Copen, δέχτηκε τις περιποιήσεις του τμήματος της Gazoo Racing της Toyota και μεταμορφώθηκε σε Copen GR Sport. 

Το Copen GR Sport θα διατίθεται στην ιαπωνική αγορά. Εξωτερικά έχει υποστεί μια σειρά οπτικών αναβαθμίσεων: Ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED, οι νέες ζάντες 16 ιντσών με την υπογραφή της BBS, οι νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και η εξάτμιση με τις διπλές απολήξεις. 
Την ίδια στιγμή έχει αναβαθμιστεί και το εσωτερικό του αυτοκινήτου με νέας σχεδίασης πίνακα οργάνων σε κόκκινο χρώμα, καθίσματα της Recaro και τιμόνι της Momo. 

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος, ο τρικύλινδρος των 660cc με τους 63 ίππους. Ωστόσο έχουμε νέα ανάρτηση, που σύμφωνα με την εταιρεία αναβαθμίζει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, αλλά και ενισχύσεις στο πλαίσιο για μεγαλύτερη ακαμψία.Τέλος έχει ένα νέο σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης στο σύστημα διεύθυνσης. 

Το Daihatsu Copen GR Sport θα αρχίσει να διατίθεται στην Ιαπωνία σε δύο εκδόσεις με χειροκίνητο και CVT κιβώτιο, με τιμές € 19.980 και € 20.440 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube