Emoji για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Emoji για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η αμερικανική εταιρεία«Electrify America», εξειδικευμένη στα συστήματα φόρτισης των EV, δρομολόγησε μια online αίτηση για την ενσωμάτωση ενός emoji EV σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το Emoji συνιστά στις μέρες μας ένα αυτόνομο φαινόμενο που εκφράζει ιδέες και συναισθήματα με έναν πολύ απλό τρόπο. Τα μικρά σχέδια που προτείνονται από τις εφαρμογές ενσωματώνουν τα σύμβολα της εποχής μας. Γι’ αυτό και η αμερικανική εταιρεία Electrify America προτείνει το λανσάρισμα ενός emoji που αντιπροσωπεύει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη στις ΗΠΑ για ένα ευρύ δίκτυο τερματικών σταθμών φόρτισης εγκαινιάζει ηλεκτρονικά μια αίτηση, με την ελπίδα να τύχει αποδοχής από το κοινό η ιδέα της. Αύριο, η 17η Ιουλίου θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της Παγκόσμιας Ημέρας Emoji: Ιδανική συγκυρία για να προτείνεις τον εγκαινιασμό ενός νέου σχεδίου. Αυτό το τελευταίο δείχνει λοιπόν μια γαλάζια μπερλίνα που συνδέεται με ένα σκούρο μπλε τερματικό φόρτισης με τον λογότυπο ενός κίτρινου βύσματος. Εδώ να σημειώσουμε ότι πέρυσι έγινα αποδεκτά 230 νέα σχέδια Emoji.

Η τρέλα γι’ αυτό το emoji δεν είναι προς το παρόν σημαντική, με κάτι παραπάνω 100 χρήστες του ίντερνετ να έχουν υπογράψει την ηλεκτρονική αίτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα αφήσει εύκολα την υπόθεση: Η Electrify America εκτιμά ότι δέκα εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα θα πωλούνται ετησίως έως το 2025.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube