Ζωντανά από την ΕΡΤ το PICK

Ζωντανά από την ΕΡΤ το PICK

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας καρτ που γίνεται στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, καθώς η ΕΡΤ αναλαμβάνει ρόλο Official Broadcaster και Χορηγού Επικοινωνίας του 10ο Pick Λουξ Cola plus’n light.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το "10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light" το οποίο θα διεξαχθεί για 10η χρονιά στην Πάτρα, αποδεικνύοντας ότι πλέον αποτελεί θεσμό με διαχρονική αξία, ενώ παραμένει διαρκώς αναπτυσσόμενος, αγωνιστικά και επικοινωνιακά.

Το PICK, χάρη στη μαζικότητα και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, εξελίσσεται σε γεγονός με μεγάλη σημασία για την οικονομία και την προβολή της ευρύτερης περιοχής. Η φετινή διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τα κανάλια της ΕΡΤ, μέσω των οποίων εικόνα και ήχος από την φανταστική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην  Πάτρα, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη όχι μεγιστοποιεί την προβολή της διοργάνωσης συνολικά, των οδηγών, των χορηγών και της ίδιας της πόλης. Υπογραμμίζει παράλληλα τη δυνατότητά της Πάτρας όχι μόνο να φιλοξενεί αλλά και να δημιουργεί μεγάλα γεγονότα.

Η προβολή από την ΕΡΤ  θα περιλαμβάνει ειδικές θεματικές ενότητες, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις οδηγών, πληρωμάτων και οχημάτων που θα μυήσουν τους τηλεθεατές στον μαγικό κόσμο της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με σημείο αναφοράς το κέντρο της Πάτρας.

Παράλληλα, η ΕΡΤ θα είναι και χορηγός επικοινωνίας του "10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light", στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το event και προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση. Η στήριξη από πλευράς ΕΡΤ φανερώνει την απήχηση που έχει, πλέον, το "10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light" σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, ενώ ανεβάζει κι άλλο τον πήχη σε ό,τι αφορά την  αγωνιστική πλευρά, με περισσότερες καινοτομίες στη μετάδοση των αγώνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube