Τι θα δούμε στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016»

Τι θα δούμε στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016»

Η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση, όπου θα παρουσιάσουν σημαντικά και πολύαναμενόμενα νέα μοντέλα και οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 22 ως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους.

Η ΦΙΛΠΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την φετινή γιορτή του αυτοκινήτου. Εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης.

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και να σχηματίσουν άμεσα την δική τους άποψη για το μοντέλο και την έκδοση που σκέπτονται να αγοράσουν. Ο χώρος που γίνονται τα Test Drives έχει επεκταθεί και ανασχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο λειτουργική και ευχάριστη εμπειρία, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης της έκθεσης. Με το ίδιο σκεπτικό εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ., δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού και διαμορφώθηκε νέος χώρος στάθμευσης 5.000 θέσεων.

FISIKON, φυσικό αέριο κίνησης είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Και θα είναι εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα καθώς και τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Αναλυτικά τα μοντέλα της έκθεσης ανά εταιρεία

AUDI
H Audi θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πολυαναμενόμενο Audi Q2 και πλήθος νέων εκδόσεων των μοντέλων της. Αναλυτικά, τα νέα Audi που θα δούμε είναι τα εξής:
Νέο Q2, 2.0 TDI
Q3, 2.0 TDI
Νέο Q7, e-tron, 3.0 TDI
Νέο A4 Allroad, 2.0 TDI
RS6 Avant Performance, 4.0 V.8 TFSI
Νέο A5 Coupe, 3.0 TDI
Νέο A3 Sportback, 1.4 TFSI
Νέο S3 Sportback, 2.0 TFSI
A1 Sportback, 1.0 TFSI

FORD
Νέο Ka +
Fiesta ST Line
Focus ST Line
Mondeo
EcoSport
Ranger

Volvo
Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό το Volvo V90, δίπλα στα υπόλοιπα μοντέλα της Σειράς 90, δηλαδή τα S90 και XC90. Θα εκτίθεται επίσης οι Σειρές 60 και 40, μαζί με τις Cross Country εκδόσεις τους.

Volkswagen
Τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά είναι:
Νέο up!
Νέο Tiguan
Νέο Passat Alltrack
Νέο Amarok
Νέο Multivan

Νέες εκδόσεις που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά:
Golf GTI Clubsport 2.0 TSI 265PS
Golf Allstar
Beetle Coupe Dune
Scirocco GTS 2.0 TSI 220PS DSG
Touran R-Line
Touareg V6 R- Line

Nissan
Πανελλαδική πρεμιέρα για το νέο, 5ης γενιάς MICRA καθώς και για το GT-R MY17.

SΕΑΤ
H SEAT θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο SEAT ATECA, το πρώτο SUV στην ιστορία της Μάρκας που διακρίνεται για την εντυπωσιακή του σχεδίαση, το δυναμισμό αλλά και την κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.

FΙΑΤ
Tipo Hatchback
Professional Fullback
124 Spider

Alfa Romeo
Νέα Giulia

Abarth
124 Spider

SsangYong
Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το νέο μοντέλο XLV, το πιο ευρύχωρο οικογενειακό crossover της κατηγορίας.

ŠKODA
Κυρίαρχη θέση  στο  περίπτερο θα έχει το  νέο Superb, το οποίο λανσάρεται φέτος στην ελληνική αγορά. Παράλληλα παρουσιάζονται οι εκδόσεις Color Concept των Fabia και Citigo, η καταξιωμένη Octavia RS 2.0 TDI 184hp DSG καθώς και η έκδοση Octavia Scout 1.6 TDI 110 hp 4x4.

Subaru
H γκάμα των SUV που είναι ήδη γνωστή από το 2015-2016.

BMW
Σειρά 1
Σειρά 2 Active Tourer PHEV
Σειρά 3
Χ1
Μ4
i3

MINI
Cooper SD Clubman
5θυρο ΜΙΝΙ Cooper SD

Porsche
718 Boxster
718 Cayman
Macan 2.0
911 GT3 RS

Mercedes-Benz
A 180 CDI
CLA 180 CDI
B 180 d
GLA 180 d
C 180 BlueTEC Sedan
Mercedes-AMG C 63 S Coupe
E 200 Sedan
GLE 43 AMG 4MATIC Coupe
GLC 250 d 4MATIC  Coupé
S 500 e Sedan long

Smart
fortwo cabrio 90hp/66kW turbo twinamic
fortwo coupe 90hp/66kW turbo twinamic
forfour 90hp/66kW turbo twinamic

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube