Θέσεις εργασίας για μηχανικούς από τον Όμιλο Σαρακάκη

Θέσεις εργασίας για μηχανικούς από τον Όμιλο Σαρακάκη

Ο Όμιλος Σαρακάκης αναζητά εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων για τη στελέχωση των συνεργείων του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτήν την περίοδο ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις:

  • Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας
  • Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βοηθός Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βαφέας Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης
  • Φανοποιός Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

Ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες διεθνείς κατασκευαστές όπως οι Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία.

ΟΕΣ

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνουν υπερήφανοι καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων η οποία το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο θριαμβεύοντας στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου Σαρακάκη, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1, όπου μπορείτε να στείλετε και το βιογραφικό σας.

[Πηγή: Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube