Θεϊκό: Μπάλωσαν λακκούβες σε δρόμο με σπασμένα πιάτα από μπουζούκια

Θεϊκό: Μπάλωσαν λακκούβες σε δρόμο με σπασμένα πιάτα από μπουζούκια

Αντί για άσφαλτο, τσιμέντο ή έστω χώμα, χρησιμοποίησαν σπασμένα πιάτα από μπουζούκια για να επισκευάσουν δρόμο.

Είναι θεϊκό και συνέβη στη Λάρισα. Για να μπαλώσουν λακκούβες του δρόμου, ενός καλά πατημένου χωματόδρομου, χρησιμοποίησαν σπασμένα πιάτα από μπουζούκια. Μαζί με τα λουλούδια.

Οι εικόνες που βρήκαμε στο onlarissa.gr είναι από τη διασταύρωση της Γιαννούλης, προς τη Φαλάνη. Εντάξει, για να μη το κάνουμε και… λύσσα. Δεν πρόκειται για κάποια λεωφόρο. Ένας χωματόδρομος είναι, ένας χαραγμένος δρόμος έτοιμος για ασφαλτόστρωση, θα λέγαμε καλύτερα, από αυτούς που ανοίγονται αλλά μένουν χρόνια έτσι με το αμμοχάλικο που είναι η βάση πάνω στην οποία θα πέσει ο τελικός τάπητας. Ο οποίος πολλές φορές δεν πέφτει ποτέ. Χάλασε λοιπόν ο δρόμος, δημιουργήθηκαν λακκούβες, οπότε τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι;



Στην αρχή νομίζαμε ότι απλώς είχαν πέσει εκεί για κάποιο λόγο και πατήθηκαν. Αλλά κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά και επί τούτου, για να καλύψουν ατέλειες του δρόμου. Είναι πάντως ευρηματικό, αφού οι άνθρωποι βρήκαν τη λύση με ό,τι υλικά είχαν. Και οικολογικό, αφού τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στη γη. Ανακύκλωση, λοιπόν, αντί για σκουπίδια. Ο κάμπος άλλωστε έχει άφθονη παραγωγή από τέτοιου είδους υλικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube