Τα ελαστικά Infitity διατίθενται στην Ελλάδα από την Elastrak

Τα ελαστικά Infitity διατίθενται στην Ελλάδα από την Elastrak

Η εταιρεία Elastrak ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με την Al Dobowi που αφορά στη διάθεση των ελαστικών Infinity σε όλη την Ελλάδα.

H συμφωνία εστιάζει στα ελαστικά για επιβατικά, SUV, 4x4 και επαγγελματικά οχήματα, αποτελώντας μία εναλλακτική εμπορική πρόταση με κορυφαία σχέση ποιότητας και τιμής προϊόντος.

Η Elastrak με την πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διάθεσης ελαστικών, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις διακίνησης και φύλαξης προϊόντων αλλά και το ευρύ και δομημένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, θα εξασφαλίσει την επιτυχή πορεία των ελαστικών Ιnfinity στην χώρα μας.

Η νέα αυτή επιλογή έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από τη σημερινή πραγματικότητα της αγοράς, προσφέροντας ευελιξία, ποιότητα και ασφάλεια, με την εγγύηση της Elastrak.

infinity

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Managing Director της Elastrak αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τη σειρά ελαστικών Infinity στην οικογένεια της Elastrak. Οι ολοκληρωμένες λύσεις σε συνδυασμό με την ευρεία διαθέσιμη γκάμα προϊόντων είναι για εμάς πάντα ζητούμενο, στην προσπάθειά μας να διατηρούμε το δυναμικό μας παρόν, εξυπηρετώντας τον πελάτη και συνεργάτη μας, βάσει των εξειδικευμένων αναγκών του. Ο παραπάνω συνδυασμός, άλλωστε αποτελεί αναπόσπαστο γνώρισμα του DNA του Ομίλου Eltrak, στον οποίο ανήκουμε, και δεν θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση.»

Η νέα αυτή επιλογή ελαστικών έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από τις τρέχουσες εξελίξεις, προσφέροντας ευελιξία, ποιότητα και ασφάλεια. Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις γενικότερες τάσεις, παρουσιάζει ιδιομορφίες τόσο ως προς τη διαθεσιμότητα των οχημάτων όσο και ως προς τις δημοφιλείς κατηγορίες οχημάτων, με τις παραπάνω να κινούνται μεταξύ των μεγάλων SUV, των μικρών μοντέλων πόλης και το μεταχειρισμένο στόλο σε συνδυασμό με τις λύσεις χρονομίσθωσης να ξεχωρίζουν, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube