Ρόδος: Της έκοψαν κλήση με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ!

Ρόδος: Της έκοψαν κλήση με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ!

Άφωνη έμεινε γυναίκα που έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο της Ρόδου για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση και την καλούσαν να πληρώσει το ποσό των… 6.648.444 ευρώ!

Εγκεφαλικό επεισόδιο κόντεψε να πάθει μια γυναίκα από τη Ρόδο όταν άνοιξε ειδοποιητήριο του δήμου και είδε ότι καλείται να πληρώσει για μια κλήση που δέχθηκε... 6.648.444 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το rodiaki.gr, η γυναίκα έλαβε το σχετικό ειδοποιητήριο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Η ειδοποίηση αφορούσε οφειλή από πρόστιμο σε τροχαία παράβαση με τις αρμόδιες υπηρεσίας να την καλούν να εξοφλήσει άμεσα το ποσό!

Η γυναίκα αφού μέτρησε και ξαναμέτρησε τους αριθμούς και ξεπέρασε το αρχικό σοκ κατάλαβε ότι πρόκειται για λάθος. Πήγε στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες με το ειδοποιητήριο στα χέρια και με αρκετά χιουμοριστική διάθεση αφού το έδειξε στον υπάλληλο φέρεται να του είπε ότι «επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash!»

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταζε μια το ειδοποιητήριο και μια τη γυναίκα! Αφού συνήλθε και ο ίδιος της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο για κάποιο λάθος.

[Πηγή: rodiaki.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube