Renault Master, μετασκευή σε ασθενοφόρο

Renault Master, μετασκευή σε ασθενοφόρο

Ως ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα στην Ευρώπη, το Renault Master διευκολύνει τη ζωή των επαγγελματιών σε σχεδόν 50 χώρες.

Renault Master

Στην πιο πρόσφατη εκδοχή του που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το Renault Master είναι αναβαθμισμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά, προσφέροντας up to date εξοπλισμό.

Από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα του κορυφαίου επαγγελματικού αποτελεί η πληθώρα δυνατοτήτων μετασκευής, με κορυφαία τη μετατροπή του σε ασθενοφόρο. Αφορμή αυτή η φορά στάθηκε η ένταξη ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο στόλο του ΕΚΑΒ. Η μετασκευή σε σύγχρονο ασθενοφόρο πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σχετικά projects. Όλες οι σχετικές μετασκευές καλύπτουν τις απαιτήσεις του ΕΚΑΒ και του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ είναι σύμφωνες με τα πρότυπα ποιότητας ISO 14001 και ISO13485.

Από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα του Renault Master αποτελεί η πληθώρα δυνατοτήτων μετασκευής, με κορυφαία τη μετατροπή του σε ασθενοφόρο

Renault Master

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γκάμα μεσαίων επαγγελματικών της Renault, τόσο το Master όσο και το Trafic, αποτελούν αμφότερα την ιδανική βάση για μία σειρά από για παρόμοιες τροποποιήσεις, που μπορούν να περιλαμβάνουν από κινητά εργαστήρια και ιατρικά εξεταστήρια, μέχρι γραφεία, κλπ.

Στο εσωτερικό του, το Renault Master διαθέτει καμπίνα διαμορφωμένη για 3 άτομα, με πολυλειτουργικό διπλό κάθισμα «mobile office», συρόμενες επιφάνειες εργασίας και πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους. Παράλληλα, ακόμα και ως ασθενοφόρο, εξακολουθεί και προσφέρει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σύστημα multimedia με οθόνη 8” και πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, εξοπλισμό ασφαλείας που πλαισιώνεται από το Hill Start Assist και τους αισθητήρες φωτός και βροχής, αλλά και τον καινοτόμο καθρέφτη Wide View Mirror, που διευκολύνει και προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία.

Με τρία ύψη και τρία μήκη, το νέο Renault Master προσαρμόζεται άριστα στις ανάγκες των επαγγελματιών, καθώς:
• Είναι διαθέσιμο με εμπρόσθιο σύστημα κίνησης, ενώ έχει σχεδιαστεί να αντέχει μεγάλα φορτία.
• Διατίθεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα εκδόσεων, με μήκος χώρου φόρτωσης 3,73 m., ύψος μέχρι 2,14 m. και μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 3,5 τόνων (για οδήγηση χωρίς ταχογράφο και επαγγελματικό δίπλωμα), που δίνει ωφέλιμο φορτίο περίπου 1,5 τόνο και ωφέλιμο όγκο από 8 - 14.8 m3.

Renault Master

Το Renault Master εξοπλίζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του επαγγελματία.
• Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D - FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo
• Έχει ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, για δυναμισμό και άμεση απόκριση
• Εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 lt/100 km. (σε σχέση με τα
παλαιότερα σύνολα).

Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR). Το Renault Master θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής φίρμας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube