Ραντεβού στα περίπτερα με το νέο DRIVE

Ραντεβού στα περίπτερα με το νέο DRIVE

Για το DRIVE 242 δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το Abarth 124 Spider και στρίβουμε στα Μέγαρα με όλους τους θρύλους της Peugeot Sport.

Ο βασικός πρωταγωνιστής της επικαιρότητας είναι το Abarth 124 Spider, σε πλήρη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους.

Η σύμπραξη Ιαπωνίας-Ιταλίας έδωσε ένα πισωκίνητο ρόουντστερ με 170 ίππους, μπλοκέ διαφορικό και συναρπαστικό στήσιμο που επανακαθορίζει τα ιδανικά των σύγχρονων Abarth. Κι όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, το στρίβουμε όπως του αρμόζει: Γυρισμένο!

Κι εάν το 124 είναι ο πρωταγωνιστής, συμπρωταγωνιστής είναι σίγουρα το αφιέρωμα στην Peugeot Sport. Στους Γαλάτες δηλαδή που μας έχουν δώσει μερικά σπουδαία αγωνιστικά αλλά και μπόλικα μοντέλα παραγωγής με ασυμβίβαστα σπορ χαρακτήρα. Συγκεντρώσαμε 8 από τα σημαντικότερα εξ αυτών και βρεθήκαμε στην πίστα των Μεγάρων για να θυμηθούμε τα παλιά. Και το πόρισμα είναι πως χωρίς το τμήμα Sport, η Peugeot θα είχε σίγουρα πελάτες όχι όμως και οπαδούς.

Επειδή όμως η καθημερινότητα έχει άλλες απαιτήσεις, το ολοκαίνουργιο Audi Q2, το πρώτο μικρό premium SUV της αγοράς είναι εδώ. Δοκιμάσαμε την πιο ενδιαφέρουσα έκδοσή του, εκείνη με τον 1.600άρη TDI κινητήρα των 116 ίππων.



Ακόμα περισσότερο αγοραστικό ενδιαφέρον βέβαια έχει –λόγω τιμής- το νέο C3 της Citroën, που μόνο και μόνο χάρη στη σχεδίασή του, θα πετύχει και μάλιστα πολύ. Σας το λέμε από πρώτο χέρι.

Το ραντεβού μας για όλα τα παραπάνω αλλά και μπόλικες ακόμα δοκιμές, είναι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας. Τα λέμε εκεί!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube