Πρωτοχρονιά με χιόνια ακόμη και στην Αθήνα

Πρωτοχρονιά με χιόνια ακόμη και στην Αθήνα

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Από την άνοιξη στον βαρύ χειμώνα. Σύμφωνα με τη πρόγνωση του καιρού η Πρωτοχρονιά θα βρει όλη τη χώρα μέσα σε κύμα  ψύχους με τα χιόνια να πέφτουν ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. 

Στην Αθήνα αναμένεται στις 30 του μήνα να σημειώνονται τοπικές βροχές ενώ θα χιονίζει σε όλα τα ορεινά της Αττικής, από το βράδυ όμως με τη παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει να χιονίζει πυκνά ακόμα και σε κέντρο της Αθήνας και έτσι τη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου φαίνεται να χιονίζει σε όλο τον νομό Αττικής, ενώ η Εύβοια φαίνεται να θάβεται από αρκετές χιονοπτώσεις που σε μερικές περιοχές θα φτάσουν σε χιονόστρωση το μισό μέτρο.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org φαίνεται να το στρώνει και στα βόρεια προάστια κυρίως τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με τη θερμοκρασία να πέφτει και κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ και στον Πειραιά θα χιονίσει δεν είναι γνωστό όμως αν το στρώσει.



ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τη Θεσσαλονίκη τα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, προβλέπουν κάτι πρωτόγνωρο για τη πόλη όχι από πλευράς χιονιού αλλά από πλευράς θερμοκρασίας. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται χιονοπτώσεις στις 30 και 31 Δεκεμβρίου ενώ φαίνεται να το στρώνει μέσα στη πόλη και ιδιαίτερα στις γύρω ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, η θερμοκρασία όχι απλά θα πέσει αλλά θα λάβει και τιμές που τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς θα φτάσουν και τους -10 βαθμούς Κελσίου, ενώ τη μέρα της Πρωτοχρονιάς φαίνεται να επικρατούν θερμοκρασίες κοντά στους -1 και 0 βαθμούς. Πρόκειται για παγωνιά και πολικό ψύχος, κάτι που είναι άγνωστο σε τέτοια κλίμακα και ιδιαίτερα όταν η πόλη έχει να δει βροχή 1 μήνα και έχει θερμοκρασίες 20 βαθμών Κελσίου στις 25 Δεκεμβρίου του 2015.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube