Πού θα δείτε το νέο Ford Explorer στην Ελλάδα;

Πού θα δείτε το νέο Ford Explorer στην Ελλάδα;

Παρατείνεται η παραμονή του Ford Explorer στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας στο Golden Hall, μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου.

Lexie Alford Ford Explorer

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer, το οποίο έρχεται να ανοίξει το δρόμο σε μία νέα σειρά τολμηρών και εμβληματικών EV που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αμερικανικές ρίζες της εταιρείας, θα παραμείνει μέχρι τέλος του μήνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Golden Hall.

Το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε από την αρχή μεγάλο και κάπως έτσι, η Ford Ελλάς, με καίρια αντανακλαστικά και σωστές ενέργειες κατόρθωσε να κρατήσει στο Golden Hall το Explorer μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με έναν και μόνο στόχο. Να το δουν όσο περισσότεροι επισκέπτες γίνεται!

Εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκαίνουργιο SUV της εταιρείας που έρχεται να εμπλουτίσει την παρουσία της Ford στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας, στον νέο και πάντοτε φιλόξενο χώρο της Ford στο «Golden Hall» οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer θα παραμείνει στον ειδικά διαμορφωνένο χώρο της Ford στο Golden Hall μέχρι τέλος Ιανουαρίου

Ford Explorer

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer κατασκευάζεται στο νέο κέντρο EV της εταιρείας στην Κολωνία της Γερμανίας, με την σχεδίασή του να αποτυπώνει ο πνεύμα και το δυναμικό στυλ του εμβληματικού αμερικανικού SUV της Ford στη νέα ηλεκτρική εποχή. Παράλληλα, εφοδιάζεται με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν για πρώτη φορά το σύστημα Assisted Lane Change.

Ο εξοπλισμός του είναι τουλάχιστον γενναιόδωρος, καθώς από την εισαγωγική κιόλας έκδοση περιλαμβάνονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ και έλεγχο κλιματισμού που επιτρέπει στους εμπρός επιβάτες να επιλέγουν τη δική τους θερμοκρασία.

Η καμπίνα του θα φιλοξενήσει με άνεση πέντε ενήλικες επιβάτες και τις αποσκευές τους, χάρη στα 470 lt του χώρου αποσκευών. Χωρίς αμφιβολία, τα βλέμματα μαγνητίζει η κινητή οθόνη αφής 15”, με ενσωματωμένο το SYNC Move για ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay, που μπορεί να μετακινείται ομαλά προς τα πάνω και προς τα κάτω, ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού, εξασφαλίζοντας έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο.

Ford Explorer

Τέλος, η μεγάλη αυτονομία του, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 10-80% σε μόλις 25 λεπτά υπόσχονται άνετα, απροβλημάτιστα και πάνω από όλα ασφαλή ταξίδια.

Ford Explorer

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube