Peugeot ServiceGO! με €135

Peugeot ServiceGO! με €135

H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης για αυτοκίνητα Peugeot πενταετίας και άνω.

Για όλες τις δημοφιλείς εργασίες συντήρησης, η Peugeot διαθέτει ειδικά πακέτα - σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές – τα οποία περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της μια πραγματικά εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.
 
Παράλληλα, ισχύει το προνομιακό πρόγραμμα Peugeot ServiceGO το οποίο επίσης αφορά αυτοκίνητα πενταετίας και άνω. Περιλαμβάνει την αντικατάσταση λιπαντικών, μπουζί, φίλτρου λαδιού, ροδέλα τάπας λαδιού, φίλτρου αέρος, φίλτρου κλιματισμού και φίλτρου βενζίνης (όπου υπάρχει). Συνοδεύεται από και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο ασφαλείας, σε σημεία όπως για παράδειγμα τα φρένα, ο συμπλέκτης, η ανάρτηση, η στάθμη στα υγρά φρένων, στο αντιψυκτικό και στο υγρό υδραυλικού τιμονιού, με συνολικό κόστος μόλις 135. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά.
 
Επιπρόσθετα, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO, ισχύει ετήσια δωρεάν οδική βοήθεια, καθώς και ετήσια εγγύηση για τα ανταλλακτικά και τις εργασίες.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube