Peugeot: Δείτε πώς γίνεται το «ανέπαφο» service στην εποχή του κορονοϊού [video]

Peugeot: Δείτε πώς γίνεται το «ανέπαφο» service στην εποχή του κορονοϊού [video]

Πρωτοποριακή υπηρεσία από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot. Κάντε service στο αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφθείτε το συνεργείο.

Η Peugeot, δρώντας υπεύθυνα απέναντι στον κορονoϊό COVID-19 και σεβόμενη απόλυτα τα μέτρα περιορισμένης κυκλοφορίας, δίνει προτεραιότητα στις νέες ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων Peugeot πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της μάρκας ανά την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του οχήματός τους, χωρίς να απομακρυνθούν από το χώρο του σπιτιού τους, εύκολα και γρήγορα.

Μέσω του επίσημου site της ελληνικής αντιπροσωπείας, στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Frontida Peugeot», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τον εξουσιοδοτημένο διανομέα Peugeot που προτιμούν και να κανονίσουν άμεσα την παραλαβή του οχήματός τους από το χώρο τους και την αντικατάστασή του με ένα όχημα εξυπηρέτησης, για όσο χρόνο θα διαρκέσει το service του δικού τους.

Η επιστροφή του αυτοκινήτου τους θα γίνει με την ίδια διαδικασία, στο χώρο των πελατών και με την τήρηση όλων των ενισχυμένων μέτρων υγιεινής που υποδεικνύει ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας και ο κατασκευαστής στην παρούσα συγκυρία.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Frontida Peugeot» ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube