Πατάει γκάζι για το μέλλον η AVIN

Πατάει γκάζι για το μέλλον η AVIN

Η εταιρεία πετρελαιοειδών εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες κάτω από έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό.

Η AVIN αφουγκράζεται τις ανάγκες της νέας εποχής και αναπτύσσεται για το σήμερα και για το μέλλον.

Και το κάνει αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων που διακρίνονται για τις επιδόσεις και την οικονομία που προσφέρουν.

Έτσι εκτός από την premium οικογένεια καυσίμων Action 100 και Action Diesel, προσφέρει πλέον και την οικογένεια Best Value. Αποτελείται από την αμόλυβδη βενζίνη Best Value 95 που συντελεί για οικονομία έως και 4%, καθώς και το πετρέλαιο Best Value Diesel που φροντίζει τον κινητήρα.

Επικουρικά στα προϊόντα της, από το 2017 η AVIN φροντίζει ακόμα περισσότερο για κορυφαίους ποσοτικούς και ποιοτικούς ελέγχους στα πρατήριά της. Το νέο πρόγραμμα έχει λάβει πιστοποίηση από την Bureau Veritas και την περασμένη χρονιά τα εξειδικευμένα οχήματα ελέγχου διένυσαν πάνω από 150.000 km προκειμένου να πραγματοποιήσουν πάνω από 30.000 αναλύσεις.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες της AVIN μπορούν να είναι σίγουροι ότι σε κάθε πρατήριο της εταιρείας θα βρουν ένα καύσιμο αξιόπιστο και αποδοτικό, όποια κι εάν είναι η ανάγκη τους.

Νέο είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της εταιρείας, το «AVIN κερδίζω». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο ο πελάτης με κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης συλλέγει πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής για το κινητό. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα είναι άμεσο, οπότε μόλις συγκεντρωθούν οι πρώτοι 250 πόντοι αμέσως βγαίνει ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €3.

Κι επειδή όλα αυτά πρέπει να είναι συμβατά με την εικόνα, όλα τα πρατήρια αναβαθμίζονται, ακολουθώντας ένα σύγχρονο και μοντέρνο πρότυπο που προέκυψε μετά από ενάμιση χρόνο μελετών που έγιναν σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού.

Ο σχεδιασμός είναι εντελώς νέος και χρησιμοποιεί το λευκό χρώμα για να ξεχωρίζει από το από τα γύρω κτίρια, ενώ τα μεγάλα, φωτεινά σήματα και ο ριζικός ανασχεδιασμός των αιθουσών δίνει την αισθητική που απαιτείται ώστε κάθε επίσκεψη στο πρατήριο να είναι ευχάριστη.

Αυτό είναι άλλωστε και το επιστέγασμα της νέας εποχής της AVIN, η οποία εκφράζεται σαφώς από σημαντικές επενδύσεις,      την επέκταση του δικτύου των πρατηρίων, την πελατοκεντρική φιλοσοφία και τον πλήρη εκσυγχρονισμό σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube