Ο Valentino Balboni στην Ελλάδα, για λογαριασμό του 7Roads Club

Ο Valentino Balboni στην Ελλάδα, για λογαριασμό του 7Roads Club

O θρυλικός δοκιμαστής της Lamborghini, ο Valentino Balboni, έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένος του 7 Roads Club.

O θρυλικός δοκιμαστής της Lamborghini, ο Valentino Balboni, θα έρθει στην Ελλάδα προσκεκλημένος του 7 Roads Club και θα συμμετάσχει στο trackday που οργανώνει η λέσχη το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Απριλίου στην πίστα των Σερρών.

Ο Balboni ήταν προσωπική επιλογή του Ferruccio Lamborghini. Τον προσέλαβε το 1967 ως εκπαιδευόμενο μηχανικό αλλά σύντομα πείστηκε για τις οδηγικές ικανότητές του και την αναλυτική του προσέγγιση στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Και αποφάσισε ότι του ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος του δοκιμαστή. Από το 1973 οπότε και ανέλαβε επισήμως ρόλο αρχιδοκιμαστή έχουν περάσει από τα χέρια του όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα παραγωγής και τα πρωτότυπα της Lamborghini. Διατήρησε τον ρόλο του ως επικεφαλής του τμήματος δοκιμών και εξέλιξης ως το 2009 οπότε και αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί. Παραμένει ωστόσο στην εταιρεία, ως πρεσβευτής της φίρμας.

Το 7 Roads είναι μια ελληνική λέσχη ιδιοκτητών υπεραυτοκινήτων που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στις αρχές του 2014. Δεν πρόκειται για club που αφορά κάποια συγκεκριμένη μάρκα. Οτιδήποτε εξωτικό σε ισχύ, ήχο, εμφάνιση και προσωπικότητα είναι ευπρόσδεκτο. Για τα μέλη, η κατοχή και η οδήγηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι πάνω από όλα συναίσθημα, τρόπος ζωής. Σκοπός της παρέας είναι να μοιράζεται δυνατές συγκινήσεις και να δημιουργεί πολύτιμες μελλοντικές αναμνήσεις.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Απριλίου στις Σέρρες. Η παρουσία του εμβληματικού δοκιμαστή και πρεσβευτή της Lamborghini δίνει ξεχωριστό κύρος στην εκδήλωση, ενώ είναι μια έμμεση αλλά σαφής αναγνώριση του 7 Roads από την πλευρά του εργοστασίου.

Όσοι θέλετε να δείτε από κοντά τον άνθρωπο που έχει εξελίξει τις θρυλικές Lamborghini στο πλευρό του Ferruccio να δαμάζει τους ταύρους στην απαιτητική πίστα των Σερρών μην χάσετε την ευκαιρία. Το DRIVE θα είναι φυσικά εκεί.

[Πηγή: 7 Roads Club]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube