Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανάμεσα στους κορυφαίους νικητές των Peak Awards 2023, supported by Google

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανάμεσα στους κορυφαίους νικητές των Peak Awards 2023, supported by Google

Ο Όμιλος Σφακιανάκη απέσπασε τέσσερα βραβεία στα φετινά Peak Awards 2023, supported by Google.

Όμιλος Σφακιανάκη

H Executive Lease και η Enterprise Rent A Car Greece διακρίθηκαν για τις αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές τους στο Performance Marketing, από τον κορυφαίο θεσμό Peak Awards supported by Google, αποσπώντας συνολικά τέσσερα βραβεία.

Τα Peak Awards είναι τα πιο διάσημα βραβεία στην ελληνική αγορά για το Digital Marketing, τα οποία παρουσιάζονται ετησίως για να αναγνωρίσουν τις καλύτερες καμπάνιες Digital Marketing σε επίπεδο εφαρμογής καινοτόμων πρακτικών και κυρίως αποτελεσμάτων. Τα βραβεία κρίνονται από επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, ενώ τα τελευταία έτη ο θεσμός υποστηρίζεται  επίσημα από τη Google.

Όμιλος Σφακιανάκη

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Anassa City Events, με τη συμμετοχή 350 στελεχών της αγορά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών από μεγάλα brands και agencies της ελληνικής αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Enterprise Rent A Car βραβεύτηκε με δυο βραβεία, με το ένα εκ των δύο να είναι το Gold Award, στις παρακάτω κατηγορίες:
- Best Performance Campaign in B2B - Gold award
- Best Lead Generation Campaign - Bronze award

H Executive Lease με τη σειρά της βραβεύτηκε με δύο βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:
- Best Performance in Auto, Moto & Parts – Bronze award
- Best Lead Generation Campaign – Bronze award

Όπως ανέφερε η κα Μυρτώ Μπουτραχάνη, Chief marketing Officer του Ομίλου Σφακιανάκη, «Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν απόδειξη της ολοκληρωμένης και συνεπούς στρατηγικής Performance Marketing, της εξαιρετικής δουλειάς των μελών της ομάδας και φυσικά των συνεργατών μας στη Wizard Performance Advertising Agency, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για διαρκή εξέλιξη και πρωτοπορία».

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube