Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με τη REAL News

Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με τη REAL News

Το νέο τεύχος του DRIVE έρχεται με όλη την επικαιρότητα από νέα μοντέλα με αγοραστικό ενδιαφέρον. Αλλά και με τα αυτοκίνητα που θα θέλαμε να μας φέρει ο Αϊ Βασίλης.

Το νέο τεύχος του DRIVE κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, με τη REAL News.

Και έχει όλα όσα θα ήθελες να βρεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως ας πούμε, μία Porsche 959. Μία από τις μόλις 337 που κατασκευάστηκαν. Και σήμερα κοστίζουν πάνω από 1 εκ. ευρώ. Δίπλα της η σύγχρονη εκδοχή της, η εξωφρενική Porsche 918 Spyder των 887 ίππων. Το πρώτο σύγχρονο hypercar, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring, όταν παρουσιάστηκε. Δοκιμάσαμε στην Ελλάδα, στην πίστα των Μεγάρων, τις δύο Porsche που με διαφορά 30 σχεδόν χρόνων σόκαραν τον πλανήτη με τις επιδόσεις και την τεχνολογία τους.

Δοκιμάσαμε όμως και την υπέροχη Ferrari Testarossa. Ένα γοητευτικό κεντρομήχανο GT, ένα αυτοκίνητο ωδή στην αισθητική και το lifestyle των ‘80s, η μόνη Ferrari που έγινε θρύλος όχι γιατί πρωταγωνίστησε στους αγώνες αλλά στην τηλεόραση. Βρήκαμε μία άριστα διατηρημένη, κυριολεκτικά σαν καινούρια, και ταξιδέψαμε κυριολεκτικά και μεταφορικά μαζί της.

Μετά τη δοκιμή των δύο Porsche και πριν από αυτή της Ferrari, πεταχτήκαμε στο… Los Angeles. Πήραμε μέρος στο ετήσιο test drive event για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το οποίο θα ψηφίσουμε μέσα στον Ιανουάριο. Από τα 50 αυτοκίνητα διαθέσιμα για δοκιμή, προσπεράσαμε όσα έχουμε ήδη οδηγήσει και τα περισσότερα από όσα δεν θα έρθουν ποτέ στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα, και επικεντρωθήκαμε στα πιο ενδιαφέροντα για την αγορά μας αλλά και σε κάποια με ιδιαίτερο τεχνολογικό και οδηγικό ενδιαφέρον: Δοκιμάσαμε το νέο Toyota RAV4 και τη νέα Toyota Corolla, λίγο πριν το ευρωπαϊκό τους λανσάρισμα, τη σπορ μπερλίνα Genesis G70 του premium sub-brand της Hyundai, το κινούμενο με ηλεκτροκινητήρα και ενέργεια από κυψέλη υδρογόνου Hyundai Nexo, το κομψό, πολυτελές και σπορ Volvo S60 αλλά και την εξωτική Aston Martin Vantage.

Σε μια αποκλειστική αποστολή στο Balocco, εκεί που εξελίσσονται οι Alfa Romeo του σήμερα και του αύριο, σε μια πολύ αναλυτική τεχνική παρουσίαση μας αποκαλύφθηκαν όλα τα μυστικά που κάνουν τόσο… Alfa τις Giulia και Stelvio. Τις απολαύσαμε και στην πράξη βεβαίως, στην πίστα και στο πλαίσιο του Alfa Romeo Driving Academy.

Στo Master Test υποβάλλεται αυτό το μήνα το Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet AllGrip, το μοναδικό χιλιάρι 4κίνητο SUV. Δοκιμάζουμε ακόμα το Jeep Renegade με το νέο 1300άρι κινητήρα, το νέο Skoda Fabia, το Kia Sportage, το υβριδικό Honda CR-V, το Volvo XC40 D3, το Citroen C4 Cactus 1.2 και το Opel Grandland X 1.5. Στη συγκριτική δοκιμή, το Honda HR-V και το Skoda Karoq εκτός όλων των άλλων, βάζουν ένα κλασικό δίλημμα: Ατμόσφαιρα ή τούρμπο; Στις σελίδες του κλασικού αυτοκινήτου, γιορτάζουμε τα 70ά γενέθλια του θρυλικού Citroen 2CV, για να κλείσουμε με μια νοσταλγική νότα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube