Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 22/12 με τη REAL News

Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 22/12 με τη REAL News

Στα δώρα των Χριστουγέννων, μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις το DRIVE #279 που κυκλοφορεί στις 22/12 με τη REAL News.

Με οδηγό την επικαιρότητα, αυτό το μήνα φτιάξαμε ένα τεύχος για όλα τα γούστα.

Βασικός πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο είναι η νέα γενιά Golf, την οποία μόλις οδηγήσαμε στην Πορτογαλία. Πολύ πιο κοντά, στο Μπάρι, πήραμε την πρώτη γεύση από τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY20 και η συνέχεια δόθηκε κυρίως επί ελληνικού εδάφους. Με σαφώς σουπερμίνι στόχευση, αφενός αναλύοντας το ολοκαίνουργιο Opel Corsa στο Master Test αφετέρου με τη διπλή δοκιμή του νέου Peugeot 208 1.2 PureTech. Η μια αφορά στην κορυφαία έκδοση των 130 PS και η άλλη σε εκείνη των 100 την οποία συγκρίνουμε τα αντίστοιχα Ford Fiesta, Citroen C3 και το επίσης νέο Renault Clio.

Χορτάσαμε γκάζι, αφενός με την Porsche 911 Carrera 4S που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στην πίστα των Σερρών, αφετέρου με ένα ταξίδι στην «πηγή» των Audi RS ως συμμετέχοντες σε μια αποστολή για τα 25 χρόνια των αρχικών που έθεσαν τη γερμανική εταιρεία σε σπορ τροχιά.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με το ολόφρεσκο Skoda Kamiq -το B-SUV των Τσέχων- με τον 1.0 TSI κινητήρα καθώς και με την ιστορική αναδρομή που αυτό το μήνα καταπιάστηκε με δύο «Παγόδες» σε ζηλευτή κατάσταση. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Έλληνα που βρίσκεται πίσω από τη σχεδίαση της καμπίνας των σύγχρονων Skoda, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι και το άρθρο για τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και τα κατορθώματα του υπεραθλητή που ονομάζεται Lewis Hamilton. Ανεξάρτητα από το εάν συμπαθείς ή όχι, του βγάζεις το καπέλο για το ταλέντο και τον τρόπο που διατηρείται στην κορυφή.

Ένα μεγάλο μέρος του τεύχους ωστόσο, καταπιάνεται με αυτό που ονομάζουμε «Ecomobility» και σήμερα εκφράζεται κυρίως με τα υβριδικά μοντέλα. Τα οποία πολλαπλασιάζονται με απίστευτο ρυθμό. Γι’ αυτό αναλύσαμε όλες διαθέσιμες τεχνολογίες και συγκεντρώσαμε όλα όσα πωλούνται στη χώρα μας. Και για να το πάμε πιο μακριά, εξετάσαμε επίσης την πρόοδο που έχει σημειώσει το δίκτυο φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κάνοντας με μια Jaguar I-Pace μονοήμερο ταξίδι από την Αθήνα στα Τρίκαλα μετ’ επιστροφής.

Καλή ανάγνωση, καλές γιορτές!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube