Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 20/10 με τη REAL News

Νέο τεύχος DRIVE την Κυριακή 20/10 με τη REAL News

Το DRIVE #277 κυκλοφορεί την Κυριακή 20/10 με το θέμα για το οποίο ζούμε όλo το χρόνο.

Το Fight Club. Η μεγάλη δοκιμή του DRIVE στην πίστα των Σερρών που έγινε θεσμός. Ίσως το θέμα που έγινε ταυτόσημο της εικόνας του περιοδικού περισσότερο από κάθε άλλο. Περισσότερα από 200 αυτοκίνητα έχουν αναμετρηθεί με το χρονόμετρο, μοντέλα από κάθε κατηγορία: Από σουπερμίνι και σπορ SUV μέχρι GTI και supercars. Στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με τη REAL News, έχουμε DRIVE με Fight Club. Και μια πολύ εκλεκτή καλεσμένη.

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το DRIVE και το Fight Club. Το θέλαμε πολύ, το προσπαθούσαμε εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον και τελικά οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν… Στο δρόμο μας «υποχρέωσε» να τη χαρακτηρίσουμε την απόλυτη σπορ μπερλίνα και στην πίστα οι προσδοκίες μας είναι στο maximum. Θα ήταν ωραίο να είχαμε μια BMW M3 για απευθείας συγκρίσεις. Από την άλλη, η Alfa αξίζει αυτή τη φορά όλη την προσοχή μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε μάχη, γυρίστε μερικές σελίδες, στη δοκιμή των 5 GTI. Με αφορμή τα νέα Ford Focus ST και Volkswagen Golf TCR, φέραμε στην πίστα το (νέο για την Ελλάδα) Renault Megane RS, το Hyundai i30 N Fastback (χρωστούσαμε μια δοκιμή του i30 N στην πίστα από πέρσι) και την “light” Mercedes-AMG Α 35. Πέντε αυτοκίνητα με πολλές ομοιότητες και ενδιαφέρουσες διαφορές, φτιαγμένα να προσφέρουν οδηγική απόλαυση στον πραγματικό κόσμο και να γράφουν χρόνους στην πίστα. Δεν συμφωνήσαμε όλοι για το ποιο είναι το καλύτερο, αλλά έχουμε νικητή, αδιαμφισβήτητο.

Σημαντικά παγκοσμίως αλλά και για την ελληνική αγορά νέα μοντέλα δοκιμάζουμε για πρώτη φορά αυτό το μήνα: Το νέο Peugeot 208 και η καινούρια, προσθιοκίνητη για πρώτη φορά BMW Σειρά 1.

Δύο μεγάλα SUV, το SEAT Taracco και το Citroen C5 Aircross σε ισχυρές ντίζελ εκδόσεις, αλλά και ένα ενδιαφέρον συγκριτικό στα «μεσαία» SUV, Nissan Qashqai vs Kia Sportage, ξεχωρίζουν πολλών ακόμη τεστ και αυτού του τεύχους. Δοκιμών νέων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένων και όπως πάντα, κλασσικών. Ο «κλασικός» Κλεάνθης αυτό το μήνα δοκιμάζει τη διαχρονική DS. Την αυθεντική. Θα βρείτε το άρθρο αμέσως μετά το αφιέρωμα στον Peter Solberg, τον “Hollywood” του WRC ο οποίος ολοκλήρωσε τον μήνα που πέρασε τη μεγάλη καριέρα του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube