Νέο τεύχος DRIVE, εκτάκτως το Σάββατο 19/6

Νέο τεύχος DRIVE, εκτάκτως το Σάββατο 19/6

Με αφορμή το επερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το τεύχος 297 έρχεται μια μέρα πιο νωρίς με την Real News.

Πέρασαν αρκετοί μήνες, πάνω από 12, μέχρι να είμαστε και πάλι σε θέση να κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο στη δουλειά μας: Να δοκιμάσουμε ενδιαφέροντα αυτοκίνητα -αν είναι σπορ ακόμα καλύτερα- απολαμβάνοντας το έρημο ορεινό οδικό δίκτυο της χώρας μας. Και επιτέλους αυτόν τον μήνα, καταφέραμε -σχεδόν- να το χορτάσουμε.

Η βασική αφορμή ήταν η νέα BMW M3 Competition με την οποία βρεθήκαμε στην ορεινή Αρκαδία, ενώ τη συνέχεια έδωσε το Ford Ranger Raptor που επιτέλους δοκιμάσαμε και στην Ελλάδα. Αυτή η δοκιμή μάλιστα δεν θα μπορούσε να γίνει σε πιο κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή λίγο αφού είχαν ανακοινωθεί οι πρώτες λεπτομέρειες για το ράλι Ακρόπολις και τις διαδρομές του. Κι εμείς φροντίσαμε να βρεθούμε στις πιο ιστορικές από αυτές, με αυτό το μοναδικό pick-up.

Ύστερα από τόσο ορυκτό καύσιμο, το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo XC40 Recharge που δοκιμάσαμε στη Χαλκιδική ήρθε να ισορροπήσει την κατάσταση. Και με την ορμητική επιτάχυνση των 408 PS, έδειξε πως το μέλλον είναι όχι μόνο ηλεκτρικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον εάν μιλάς για οικογενειακά SUV. Το ίδιο ακριβώς απέδειξε και το Skoda Enyaq, το πρώτο ηλεκτρικό SUV των Τσέχων που είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV που έχουμε δοκιμάσει.

Από εκεί και πέρα, για ακόμα έναν μήνα θα διαβάσετε δοκιμές για κάθε γούστο, ανάγκη και τσέπη, καθώς και ένα συγκριτικό -το τρίτο κατά σειρά- μεταξύ επαναφορτιζόμενων C-SUV. Είναι μια κατηγορία που έχει αποκτήσει υψηλό εμπορικό ενδιαφέρον για την εταιρική χρήση.

Στα εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος θέματα τώρα, θα πάρετε μια πρώτη γεύση για τις νομοθετικές αλλαγές που φέρνουν τις μοτοσικλέτες μέχρι 125 cc στο χέρι όσων έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου. Και θα καλλιεργήσετε την αυτοκινητική σας γνώση και κουλτούρα μέσω ενός απολαυστικού άρθρου για την De Tomaso Mangusta αλλά και ενός ακόμα για τον προσφάτως εκλιπόντα Max Mosley, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στην F1.

Καλή σας ανάγνωση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube