ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ DRIVE - Από αυτό το μήνα ανεβάζουμε (άλλη μία) ταχύτητα

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ DRIVE - Από αυτό το μήνα ανεβάζουμε (άλλη μία) ταχύτητα

Η υπερβολή στην απόλαυση της οδήγησης και αυτό το μήνα. Και ακόμη, δοκιμές και συγκριτικά αυτοκινήτων της διπλανής γκαραζόπορτας, τεχνολογία, αγώνες, ηλεκτροκίνηση, ρεπορτάζ και πειράματα, μέχρι και μοτοσικλέτα.

Όχι ότι ήμασταν και πολύ σχολαστικοί με αυτό το «Κυκλοφορεί στις 15 κάθε μήνα», αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου. Μαζί με τη REAL NEWS.

Από αυτό το μήνα το DRIVE μας/σας θα κυκλοφορεί μαζί με τη REAL NEWS την 3η Κυριακή κάθε μήνα. Kαι μια βδομάδα αργότερα θα βγαίνει και μόνο του στο περίπτερο με τιμή €4,90.

Η νέα χαμηλότερη τιμή συνδυάζεται με περισσότερη ύλη, μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων και την πρόσφατα αναβαθμισμένη ποιότητα χαρτιού και εκτύπωσης. Προχωράμε σε μια τέτοια συνεργασία ώστε το περιοδικό να φτάνει σε περισσότερα σπίτια, να εμπνεύσει σε ένα ευρύτερο κοινό το πάθος για την αυτοκίνηση.

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο πάθος, την ίδια εξειδίκευση στη fun πλευρά της οδήγησης, την ίδια αντικειμενικότητα, το ίδιο βάθος στην ανάλυση, την ίδια εμμονή με τις νέες τεχνολογίες. Θα προσθέσουμε καινούριους στη παρέα και θα προσπαθούμε για το καλύτερο όπως πάντα για να μη στεναχωρήσουμε κανέναν από τους παλιούς.

Ανεβάζουμε μία ταχύτητα λοιπόν και συνεχίζουμε. Οι ίδιοι άνθρωποι, με την ίδια “if in doubt, flat out” προσέγγιση.

Σε αυτό το τεύχος, έχουμε και λέμε:
>>Αποκλειστικό
– Είμαστε το μόνο ελληνικό περιοδικό που οδήγησε την Lamborghini Huracan Performante
>>Αποκλειστικό – Ο Ιταλός πρωθυπουργός αποκάλυψε τη νέα Lamborghini Urus, το πρώτου SUV της ιταλικής εταιρείας. Ήμασταν το μόνο ελληνικό Μέσο στην Παγκόσμια Παρουσίαση.
>>Φάκελος – Ηλεκτροκίνηση. Ουτοπία ή πραγματικότητα; Υπέρ και κατά. Όλη η αλήθεια για την τεχνολογία που υπόσχεται να σώσει τον πλανήτη από τις εκπομπές CO2
>>Πείραμα – Εργοστασιακή κατανάλωση. Μύθος ή πραγματικότητα τα πολύ χαμηλά νούμερα που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές; Το δοκιμάσαμε, σε πραγματικές συνθήκες με υβριδικό Toyota CH-R

Δοκιμές
>>Νέο Volkswagen Polo GTI - Πιο κοντά στο Golf
>>Νέο Volvo XC40 – Μοδάτο, πρακτικό και οδηγικά ενδιαφέρον.
>>Νέο VW T-Roc –  Εναλλακτικό μίνι SUV με 1.000αρι τούρμπο κινητήρα.
>>Νέο Dacia Duster – Οικονομικό και ασταμάτητο.
>>Νέα BMW X3 – Κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας και δυναμική πολυτέλεια εντός και εκτός δρόμου.
>>Συγκριτικό Kia Stonic vs Nissan Juke. Μικρά crossover με σπορ διάθεση, cool χαρακτήρα και ζωηρές επιδόσεις.

Ακόμη
>>Nέο Ford EcoSport, Peugeut 3008 GT & 5008 1.6 BlueHDi, Mercedes GLA 200, Renault Kadjar 1.6 dCi, Skoda Karoq 1.0 TSI

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube