Το νέο Nissan Juke στο 6th Lycabettus Run

Το νέο Nissan Juke στο 6th Lycabettus Run

Το 6th Lycabettus Run θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Από το 6th Lycabettus Run ένα από τους πιο όμορφους αγώνες στον μαγευτικό λόγο του Λυκαβηττού, δεν θα μπορούσε να λείπει το ολοκαίνουργιο Nissan Juke το οποίο θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

Το 6th Lycabettus Run θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στον λόφο του Λυκαβηττού, με το Nissan Juke να βρίσκεται στην εκκίνηση ως official course car. To νέο Juke, θα λάβει εκκίνηση μαζί με τους δρομείς και θα προπορεύεται του πρώτου αθλητή. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του περιφερειακού Λυκαβηττού, θα παραμείνει στον χώρο της εκκίνησης, ώστε όλοι οι δρομείς του 6th Lycabettus Run να το θαυμάσουν από κοντά.

Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη στα compact crossovers, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, η νέα γενιά του Nissan Juke ήρθε για να “ταράξει” και πάλι τα νερά της κατηγορίας του. Στόχος του να προσελκύσει εκείνους τους οδηγούς που εκτιμούν το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τις επιδόσεις, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα, στην κατηγορία των crossovers.

Η Nissan εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους τους δρομείς του 6th Lycabettus Run, που θα αγωνιστούν στην μοναδική αυτή εμπειρία τρεξίματος!

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube