Το νέο ηλεκτρικό BMW i3 στο Golden Hall

Το νέο ηλεκτρικό BMW i3 στο Golden Hall

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο επισκέπτεται το Golden Hall και παρουσιάζει τη νέα μετακίνηση του σήμερα.

Δύο αυτοκίνητα BMW i3 είναι διαθέσιμα στο Golden Hall για δοκιμαστική οδήγηση έως και το Σάββατο 8 Μαρτίου, ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου.

Καθημερινά από τις 16:00 έως και τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 21:00 και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η προωθητική ομάδα της BMW θα υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους, παρέχοντάς τους πληροφορίες για το BMW i3, αλλά και προγραμματίζοντας ραντεβού δοκιμαστικής οδήγησης. Παράλληλα, εκπρόσωπος της BMW, θα συνοδεύει τους ενδιαφερόμενους στο test drive.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν εκ των προτέρων το ραντεβού τους για δοκιμαστική οδήγηση με το BMW i3 στο Golden Hall μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της BMW Hellas (τηλ. 210 9118101) ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.bmw.gr. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν εναλλακτικά να κλείσουν ένα ραντεβού για δοκιμαστική οδήγηση και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της BMW Σπανός Α.Ε., τον Επίσημο Αντιπρόσωπο των BMW i στην Ελλάδα (Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας, Νέα Σμύρνη τηλ. 210-9424 449).

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube