Το νέο DRIVE κυκλοφορεί την Κυριακή 16/2 με τη REAL News

Το νέο DRIVE κυκλοφορεί την Κυριακή 16/2 με τη REAL News

Το τεύχος #281 κυκλοφορεί την Κυριακή 16/2, με πρώτο ρόλο στην Lamborghini Huracán Evo και πολλούς συμπρωταγωνιστές.

Δοκιμάσαμε την νέα μικρή Lamborghini στην Emilia Romagna, προκειμένου να δούμε πόσο καλύτερη την έχουν κάνει οι βελτιώσεις στα μηχανικά και τα ηλεκτρονικά μέρη. Η κεντρική θέση του εξωφύλλου, της αξίζει σαφώς.

Και προσπαθώντας να διαφοροποιηθούμε λίγο από τη βροχή των SUV κάθε λογής και μεγέθους, αφιερώσαμε αρκετές σελίδες στα σουπερμίνι με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις. Η πρώτη αφορά σε ένα άτυπο συγκριτικό που αναφέρεται στο πόσο περισσότερο ή λιγότερο «ακριβή» προσλαμβάνουσα αίσθηση έχεις οδηγώντας τις κορυφαίες εκδόσεις ενός Peugeot 208 και ενός Renault Clio σε σχέση με τη βασική ενός Audi A1. Η δεύτερη αφορά στο άλλο άκρο, ένα κανονικό συγκριτικό στις βασικές εκδόσεις κινητήρα των Citroen C3 και Volkswagen Polo.

Τη συνέχεια δίνουν χορταστικά πολλές δοκιμές από τις οποίες εκείνη του Audi SQ2 έχει ξεχωριστή θέση, μαζί με το Master Test που αυτό το μήνα αναλύει σε βάθος το πρώτο μικρό υβριδικό SUV, το Hyundai Kona Hybrid. Το δικό της ενδιαφέρον έχει πάντα και η πρώτη επαφή με την νέα γενιά ενός best-seller, έστω κι εάν είναι σε -σχεδόν τελική- μορφή πρωτότυπου: Ο λόγος για το νέο Toyota Yaris Hybrid.

Οι δοκιμές των νέων Ford Puma, Peugeot 2008, Nissan Juke, Opel Grandland X Hybrid4 και FIAT 500X Sport μας θυμίζουν πως ζούμε στην εποχή των SUV, το ίδιο και τα Subaru Forester/XV με τον ήπια υβριδικό e-boxer κινητήρα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα D-Files, που εξηγούν πώς η αυτοκινητοβιομηχανία έφτασε στο παρά πέντε προκειμένου να πάρει δραστικά μέτρα για την μείωση του CO2, τι γίνεται με τα πρόστιμα αλλά και τι επιλογές υπάρχουν για την επόμενη ημέρα.

Σε ό,τι έχει αν κάνει με τα αγωνιστικά τεκταινόμενα, ασχοληθήκαμε τον Lawrence Stroll προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και κυρίως, με ποιο σκεπτικό επενδύει στην Formula 1.

Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube