Νέα, βελτιωμένης σύστασης καύσιμα Shell V-Power

Νέα, βελτιωμένης σύστασης καύσιμα Shell V-Power

Σε εκδήλωσή της για την ελληνική αγορά, η Coral Α.Ε. – Shell Licensee παρουσίασε τη νέα γενιά καυσίμων V-Power, τα οποία κρύβουν μέσα τους πέντε χρόνια ανάπτυξης και -πιθανά- είναι τα πλέον προηγμένα της αγοράς.

Η οικογένεια καυσίμων Shell V-Power μετράει ήδη 20 χρόνια παρουσίας της στην αγορά. Από το 2002 βέβαια μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, καθώς το τμήμα R&D της εταιρίας δεν σταματά να εξελίσσει τη σύνθεση των προϊόντων της. Πλέον, στα πρατήρια της φίρμας στην Ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει η διάθεση της νεότερης γενιάς καυσίμων, τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα προηγμένα, με βάση τα χαρακτηριστικά τους. 

Η εξέλιξη αυτή αφορά ολόκληρη τη γκάμα V-Power, V-Power Racing και V-Power Diesel. Για πρώτη φορά η Shell κάνει λόγο για καύσιμα που είναι σε θέση να καθαρίζουν αποτελεσματικά τον κινητήρα, απομακρύνοντας 100% τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοσή του. Μιλάμε για επικαθήσεις που μειώνουν την απόδοση σε ζωτικά μέρη του συστήματος καυσίμων, όπως οι βαλβίδες εισαγωγής και οι εγχυτήρες καυσίμου. Μελέτες, δε, έχουν δείξει πως η τακτική χρήση των νέων καυσίμων Shell V-Power προστατεύει σε βάθος χρόνου τον κινητήρα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο István Kapitány, Global Executive Vice President της Shell Mobility, «τα καύσιμα Shell V-Power παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια και σήμερα είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις performance καύσιμα στην αγορά, με το 20% του συνόλου των καταναλωτών καυσίμων σε παγκόσμιο επίπεδο να τα επιλέγουν. Μπορεί η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και τα εναλλακτικά καύσιμα να αποτελούν ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς, όμως τα οχήματα με κινητήρες βενζίνης και diesel θα συνεχίσουν να οδηγούνται για αρκετά χρόνια ακόμα. Τα νέα μας καύσιμα Shell V-Power επιτρέπουν τόσο στα οχήματα με παλαιότερους όσο και σε εκείνα με νεότερους, εσωτερικής καύσης, κινητήρες να αποδίδουν καλύτερα από οποιοδήποτε καύσιμο έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν».

Τα Shell V-Power αποτελούν τα μόνα performance καύσιμα που εμπιστεύονται και συνιστούν ορισμένοι από τους ηγέτες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Scuderia Ferrari, η BMW M series και η Ducati. Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power θα λανσαριστούν σε πολλαπλές αγορές μέσα στο 2022, ενώ επιπλέον λανσαρίσματα έχουν προγραμματιστεί και για το 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube