Μεγάλη κλήρωση από το ERGO forMe, την εφαρμογή που προσφέρει τα πάντα για την ασφάλισή σας με ένα κλικ

Μεγάλη κλήρωση από το ERGO forMe, την εφαρμογή που προσφέρει τα πάντα για την ασφάλισή σας με ένα κλικ

Η ERGO Ασφαλιστική επιβραβεύει τους πελάτες της δίνοντάς τους τη δυνατότητα, μέσω του ERGO forMe, να κερδίσουν 10 δωροεπιταγές των €300 από το Πλαίσιο.

Στην εποχή της ταχύτητας που ζούμε, θέλουμε να διεκπεραιώνουμε τις εργασίες και τις υποχρεώσεις μας με τρόπο εύκολο και γρήγορο, οποιαδήποτε στιγμή μας εξυπηρετεί, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η ERGO Ασφαλιστική, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες κι επιδιώξεις των πελατών της και στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, δημιούργησε την εφαρμογή ERGO forMe. Με την εφαρμογή αυτή, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, εύκολα και γρήγορα, καθώς είναι προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή είτε με λειτουργικό Android είτε iOS. Μέσα από το σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον της, η εφαρμογή επιτρέπει στους ασφαλισμένους να έχουν άμεση πρόσβαση στα ασφαλιστήριά τους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και να:

- Παρακολουθούν κι εκτυπώνουν τα ασφαλιστήριά τους.
- Ενημερώνονται για τις οφειλές και τις ασφαλιστικές καλύψεις τους.
- Πραγματοποιούν online πληρωμή.
- Βλέπουν το ιστορικό των πληρωμών τους.
- Εκδίδουν πράσινη κάρτα.
- Καλούν την Οδική Βοήθεια με ένα κλικ και παρακολουθούν την πορεία του γερανού προς τον τόπο του περιστατικού.
- Επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους και με το Τμήμα Φροντίδας Πελάτη της εταιρείας, μέσω email ή τηλεφώνου, καθώς και χρησιμοποιούν πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Τα οφέλη όμως για τους χρήστες της εφαρμογής ERGO forMe δεν σταματούν εδώ. Στο πλαίσιο επιβράβευσης των πελατών της, η ERGO Ασφαλιστική διοργανώνει μία κλήρωση με έπαθλο 10 δωροεπιταγές αξίας €300 η κάθε μια, για αγορές από τα καταστήματα Πλαίσιο.

ergo 

Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή ERGO forMe, αλλά και όσοι εγγραφούν σε αυτή μέχρι τις 30.11.2021. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, οι χρήστες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν στην εφαρμογή εφόσον κάνουν εγγραφή.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή ERGO forMe εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube