Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον κόμβο του Μαρτίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον κόμβο του Μαρτίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρτίνου. Σκοπός των αλλαγών στην κυκλοφορία είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τρίτη 21/9, από τις 07:00 έως τις 19:30, οπότε και θα γίνει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί θέλουν να μπουν στην ΕΟ μέσω του Α/Κ Μαρτίνου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων. Έτσι θα να κατευθύνονται μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Κάστρου), απ’ όπου θα μπαίνουν και πάλι στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο τμήμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube