«Κινηματογραφική» ληστεία στην Πέτρου Ράλλη με μια Μustang του ’67 [video]

«Κινηματογραφική» ληστεία στην Πέτρου Ράλλη με μια Μustang του ’67 [video]

Ληστεία με άρωμα «Gone in 60 Seconds» στην Πέτρου Ράλλη. Οι δράστες μπούκαραν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών με μια Μustang του ’67 και το άδειασαν.

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 18.09.2019, όσοι βρέθηκαν σε μαγαζί ηλεκτρικών ειδών στην Πέτρου Ράλλη. Είδαν μια Mustang του '67 «μέσα» στη τζαμαρία.

Το μαγαζί είχε γίνει στόχος κλοπής. Οι δράστες, μάλιστα, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν για την ληστεία μια Mustang του ’67 την οποία είχαν επίσης κλέψει. Οι κλέφτες έριξαν το αυτοκίνητο στην είσοδο του υποκαταστήματος γνωστής εταιρίας ηλεκτρονικών ειδών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού.

Αφού έριξαν το αυτοκίνητο στο ρολό, «κατεβάζοντάς» το και σπάζοντας την τζαμαρία του μαγαζιού, μπήκαν στο εσωτερικό, πήραν ό,τι πρόλαβαν κι έφυγαν, αφήνοντας το αυτοκίνητο στην κατεστραμμένη είσοδο του καταστήματος.

mustang

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν πέντε και όλα έγιναν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα.

Αφού έκλεψαν κινητά, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα είδη από το κατάστημα, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους για να διαφύγουν και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube