Καραμπόλα δεκάδων αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό

Καραμπόλα δεκάδων αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό

Έκλεισε η Εγνατία Οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, μετά από καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Ένα απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα ατύχημα συνέβη σήμερα (6/3) το πρωί, μεταξύ Βέροιας και Κοζάνης, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή πέντε οχημάτων, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Το ατύχημα οφειλόταν στην πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε μια τεράστια καραμπόλα όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν από την περιοχή, ενεπλάκησαν περίπου 50 οχήματα!

Η ΕΡΤ έκανε λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε επτά, χωρίς να φαίνεται προς το παρόν να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, ενώ από την πλευρά του ΕΚΑΒ έχουν φθάσει τέσσερα ασθενοφόρα από την Κοζάνη και ένα από τη Βέροια, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής.

Η Εγνατία Οδός είναι κλειστεί στο σημείο και η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube