Η Volvo Car Hellas Χρυσός Χορηγός στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Η Volvo Car Hellas Χρυσός Χορηγός στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

H Volvo Car Hellas ιέθεσε έναν στόλο από προηγμένα μοντέλα Recharge για τις διαδρομές όλων των συνέδρων από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και σε διάφορα σημεία του Φόρουμ στους Δελφούς. 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum VIII) που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Απριλίου. Την έναρξη των εργασιών του κήρυξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί το διεθνούς εμβέλειας συνέδριο.

Στο Οικονομικό Φόρουμ παρενέβησαν με επιδραστικές τοποθετήσεις 990 ομιλητές από 71 χώρες, σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες στα πεδία της πολιτικής και των επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και διανοητές. H Volvo Car Hellas, Χρυσός Χορηγός του Φόρουμ και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων, διέθεσε έναν στόλο από προηγμένα μοντέλα Recharge για τις διαδρομές όλων των συνέδρων από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και σε διάφορα σημεία του Φόρουμ στους Δελφούς. 

Τα ηλεκτροκίνητα Volvo Recharge, με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία και χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, εξέφρασαν με επίκαιρο τρόπο το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, «Paradigm Shifts», το οποίο εστίασε στα νέα υποδείγματα ερμηνείας και αντιμετώπισης των πολυσύνθετων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος κόσμος. Βασικοί άξονες των συζητήσεων ήταν η γεωπολιτική, η κλιματική αλλαγή, η παγκόσμια οικονομία, η τεχνολογία, η ανάπτυξη και οι αναδυόμενες κοινωνικές προκλήσεις. 

Για τη Volvo, η σειρά Recharge συμβολίζει τη μετάβαση σε ένα νέο «παράδειγμα», ένα βιώσιμο μοντέλο μετακινήσεων. Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, ο κλάδος του αυτοκινήτου θα βιώσει μεγάλες αλλαγές, σε πολύ σύντομο διάστημα. Ο κ. Γιαννουσάς συμμετείχε στη συζήτηση για τον ρόλο της ηλεκτροκίνησης στις μετακινήσεις, στο πλαίσιο της ενότητας για το κλίμα. Εκφράζοντας τη νοοτροπία με την οποία αντιλαμβάνεται η Volvo τον ρόλο της στο νέο τοπίο, ανέφερε χαρακτηριστικά: Στη Volvo δεν διαμορφώνουμε το όραμά μας με βάση τo επιχειρησιακό σχέδιο, αλλά το αντίθετο.

Οι συζητήσεις του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Πηγή: Volvo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube