Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην έκθεση Autotec 2019

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην έκθεση Autotec 2019

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ δίνει το «παρών» στην έκθεση AUTOTEC που γίνετε στο MEC Παιανίας από 27 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική του Ομίλου TOTAL, πρόκειται να δώσει το «παρών» στην έκθεση AUTOTEC που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από 27 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η AUTOTEC αποτελεί τη μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού- φορτηγού αυτοκινήτου, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες συνεργείων, βουλκανιζατέρ, φανοβαφείων, πλυντηρίων και βενζινάδικων, σε καταστήματα αξεσουάρ αλλά και γενικότερα σε επαγγελματίες όλου του κλάδου επισκευής, συντήρησης και φροντίδας αυτοκινήτου.

Στο περίπτερο της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ (περίπτερο Α1), οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις προϊοντικές γκάμες Total Quartz και Total Rubia για επιβατικά οχήματα και φορτηγά αντίστοιχα, καθώς και να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχονται για την υποστήριξη των προϊόντων στα συνεργεία και στα σημεία πώλησης.

Τα λιπαντικά Total Quartz και Total Rubia σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Total και είναι γνωστά για την καινοτομία, την απόδοσή τους και τη μέγιστη προστασία του κινητήρα. Εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, προτιμώνται από τους περισσότερους εξ αυτών τόσο για το εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για τη συντήρηση και χρήση μετά την πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά της Total, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.total.gr 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube