Η Škoda μοίρασε χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Škoda μοίρασε χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Škoda στήριξε τον θρυλικό ποδηλατικό αγώνα «L’Etape Greece by Tour de France presented by Škoda». Η παρουσία της όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο stand της διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης.

Škoda

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό», η Škoda προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 km της μεγάλης διαδρομής «The Race», έτσι ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.

H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν πολύ δυναμική και πλήθος κόσμου από τους θεατές και τους επισκέπτες βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Škoda να εκπληρώσει τον στόχο της.

H Škoda, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο μοίρασε 20 ποδήλατα και κράνη στα Παιδικά Χωριά SOS

Škoda

Μερικές μόλις μέρες μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα, η ομάδα της τσεχικής φίρμας υλοποίησε την υπόσχεσή της και σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, παρέδωσε τα 20 ποδήλατα και κράνη. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η διοργάνωση του μεγαλύτερου ποδηλατικού γεγονότος στη χώρα μας.

Στις πανέμορφες διαδρομές γύρω από την Αρχαία Ολυμπία, τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό του πιο σημαντικού ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, του περίφημου «Γύρου της Γαλλίας», αποκομίζοντας της καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

 


 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube