Η Renault επίσημος χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Η Renault επίσημος χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης, που γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας, είναι επίσημος χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, που θα διεξαχθεί το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2023.

Renault

H Renault, η ιστορική και πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία, έχει μία πορεία που χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, αλλά και την ενεργό συμμετοχή στα κοινά, στηρίζοντας δράσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της προσπάθειας για μηδενικές εκπομπές άνθρακα σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών της.  

Παράλληλα, έχει συνεπή πορεία στο χώρο των αγώνων για πάνω από 40 χρόνια, περίοδο κατά την οποία έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών στη Formula 1, ενώ είναι Premium Συνεργάτης του Roland-Garros, με βάση την ηλεκτρική κινητικότητα.

Renault

Σε αυτό το πλαίσιο δράσεων και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης, που γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας, αναλαμβάνει και φέτος επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, του σημαντικότερου δρομικού γεγονότος σε παγκόσμια κλίμακα, με τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και την πρώτη σύγχρονη  διοργάνωση  να διεξάγεται το 1896, κατά τη διάρκεια των Α' Πανελληνίων Αγώνων Στίβου.

Φέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών κλείνει τα 40 χρόνια από το 1983, οπότε και ξεκίνησε με την σημερινή του μορφή, υπό την ονομασία «Διεθνής Αγωνιστικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρ. Λαμπράκης».

Φέτος, θα αγωνιστούν περισσότεροι από 65.000 δρομείς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη διαδρομή του κλασσικού Μαραθωνίου (42.195 km), με εκκίνηση από τον Τύμβο, αλλά και στους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθούν το βράδυ του Σαββάτου 11 και το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023. Επίσης, και φέτος θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας των 1.200 μ. στον οποίο συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012, 2013 και 2014.

Η Renault, μέσω της Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης, στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη, εξηλεκτρισμένη γκάμα των μοντέλων της.

Renault

Το μοντέλο που θα ηγείται του Μαραθωνίου δρόμου, «οδηγώντας» τους χιλιάδες δρομείς, από τον Τύμβο του Μαραθώνα, μέχρι τον τερματισμό του νικητή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, είναι το νέο, υβριδικό C-SUV Renault Austral, ενώ ανάμεσα στο στόλο οχημάτων ξεχωρίζει το ολοκαίνουριο Renault Clio, που μόλις λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά. Τη χορηγία πλαισιώνουν το crossover Renault  Captur, το κουπέ-SUV Renault Arkana, αλλά και το ελαφρύ επαγγελματικό, Express Van.

Η Renault και η Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης εύχονται σε όλους έναν καλό και τίμιο αγώνα.

Πηγή: Renault


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube