Η περιπέτεια ξεκινάει στο Car Show Center της Spotawheel στην Ανθούσα

Η περιπέτεια ξεκινάει στο Car Show Center της Spotawheel στην Ανθούσα

Περισσότερα από 500 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε περιμένουν στο Car Show Center της Spotawheel στην Ανθούσα για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα!

Ήρθε η ώρα για το επόμενο σου αυτοκίνητο! Κι ενώ όταν προκύπτει ανάγκη για πολυέξοδη αγορά συνήθως όλοι ξεφυσάμε με άγχος, η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου συνδυάζεται πάντα με ένα ασύγκριτο ενθουσιασμό και μία τάση για ονειροπόληση. 

Τι αμάξι θα επιλέξουμε; Κάτι πρακτικό, ίσως πιο κλασικό, που ταιριάζει στο lifestyle μας και πρέπει να χωράει παιδιά, σκυλιά, πεθερικά; Ή μήπως κάτι εντυπωσιακό και πολυτελές για να ανεβάσουμε το status μας στο δρόμο; Μήπως ένα cabrio που όλοι ονειρευόμαστε από παιδιά αλλά χαλάει τα μαλλιά; Ή θα πάμε σε μια επιλογή ηλεκτρικού αυτοκινήτου που σέβεται το περιβάλλον και είναι αθόρυβο; 

Τις ίδιες απορίες έχει και ο Νικόλας Ράπτης στο ολοκαίνουριο YouTube video της Spotawheel, ο οποίος επισκέπτεται το Car Show Center της εταιρείας στην Ανθούσα για να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο: να.. αγοράσει ένα cabrio αυτοκίνητο. Αλλά από τις αμέτρητες επιλογές που βρίσκει διαθέσιμες στο χώρο γίνεται αναποφάσιστος. 

Και με το δίκιο του -πάνω από 500 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα συνθέτουν το στόλο της Spotawheel, σε μία τεράστια έκταση, μόλις 15 km από το κέντρο της Αθήνας. Ταξινομημένα σε σειρά βάσει κατηγορίας για να είναι η περιήγηση στο χώρο ακόμα ευκολότερη, τα διαθέσιμα αυτοκίνητα είναι όλα ελεγμένα σε πάνω από 200 σημεία και συνοδεύονται από εγγύηση έως και 5 χρόνια για απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μικρά αυτοκίνητα πόλης, πολυμορφικά, SUV, cabrio, van -όλα τα αμαξώματα είναι άμεσα προσβάσιμα ώστε να ανακαλύψει ο επισκέπτης το εσωτερικό τους και έτοιμα για test drive στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε ο ενδιαφερόμενος να τα οδηγήσει σε πραγματικές συνθήκες.

Εσείς, τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube