Η νέα Ford Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το «Golden Hall»

Η νέα Ford Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το «Golden Hall»

Η νέα Ford Mustang Mach-E δίνει το «παρών» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο ισόγειο του πολυκαταστήματος «Golden Hall» στο Μαρούσι, έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της ηλεκτροκίνησης.

Χάρη στις αναρίθμητες καινοτομίες της, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι το μοντέλο που φέρνει στο σήμερα το μέλλον της αυτοκίνησης. Παίρνοντας σάρκα και οστά μέσω μιας εξελικτικής διαδικασίας επικεντρωμένης αποκλειστικά στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, η νέα Mustang Mach-E είναι ένα κομψό SUV με ηλεκτρική καρδιά που συγχρόνως προσφέρει πρωτόγνωρες ανέσεις, εμπνευσμένη οδική συμπεριφορά και προηγμένη τεχνολογία διασύνδεσης που την καθιστά ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Για όλη την εορταστική περίοδο έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, οι επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος «Golden Hall» στο Μαρούσι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αλλά και να ενημερωθούν τόσο για τις υψηλές δυνατότητες όσο και για τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου, το οποίο σηματοδοτεί ως μοντέλο μια νέα, συναρπαστική εποχή για την Ford με σημείο αναφοράς τις επιδόσεις με κίνηση μηδενικών εκπομπών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage που θα βρίσκεται στο ισόγειο (πλατεία LEGO) του «Golden Hall» και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της Ford, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E και τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα θα δίνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να προγραμματίσουν το δικό τους test drive με το ηλεκτρικό pony της εταιρείας στο Επίσημο Δίκτυο Ford.

Ωράριο λειτουργίας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο «Golden Hall», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-E AWD 75kWh 269 PS σε χρώμα Rapid Red, ενώ μπορούν να ενημερωθούν γύρω απ΄ το αυτοκίνητο και την ηλεκτροκίνηση από εξειδικευμένο προσωπικό τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Καθημερινές: 16:30 – 21:30
Σάββατο 18 & Κυριακή 19/12: 11:00 – 19:00
Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων): 10:00 – 18:00
Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube