Η Euroins Ελλάδος στηρίζει και το 2022 «To Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος στηρίζει και το 2022 «To Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί στη χώρα μας.

Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, ανανεώνει τη δέσμευσή της για έμπρακτη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και για το 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί στη χώρα μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Euroins Ελλάδος Evgeny Ignatov και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Ι. Σμυρνής, επισκέφθηκαν το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» όπου ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις τρέχουσες και μελλοντικές δράσεις του «Χαμόγελου». 

Η Διοίκηση της Euroins Ελλάδος ενημερώθηκε, επίσης, από τον κ. Γιαννόπουλο σχετικά με τα αποτελέσματα της ποσοτικής έρευνας που διενέργησε ο Οργανισμός αναφορικά με τον απολογισμό του έργου του 2021.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Ignatov είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζομένους του Οργανισμού και να τους ευχαριστήσει για το ουσιαστικό έργο που προσφέρουν καθημερινά. 

«Από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, η Euroins αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό του “Χαμόγελου”. Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο των κοινωνικών δράσεων που στηρίζει ο Όμιλος και, για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τη στήριξη που παρέχουμε στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, τόσο μέσω σταθερής οικονομικής ενίσχυσης όσο και μέσω των έκτακτων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Οργανισμός», δήλωσε ο κ. Ignatov.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube