Η ειδική έκδοση για τα 25 χρόνια DRIVE σας περιμένει στα περίπτερα

Η ειδική έκδοση για τα 25 χρόνια DRIVE σας περιμένει στα περίπτερα

Για τα 25 χρόνια μας δημιουργήσαμε μια πολυτελή έκδοση 240 σελίδων που περιμένει τη θέση της στη βιβλιοθήκη σας.

Η επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του DRIVE βρίσκεται ήδη σε όλα τα σημεία πώλησης Τύπου και σας περιμένει. Την οραματιζόμαστε για καιρό και δουλέψαμε πάρα πολύ για να την κάνουμε αντάξια των προσδοκιών. Των δικών μας και των δικών σας...

Ψάξαμε το ατελείωτο αρχείο μας για να ανακαλέσουμε τις καλύτερες στιγμές, τα καλύτερα αυτοκίνητα, τα καλύτερα θέματα που άλλαξαν το τοπίο στο στερέωμα των ελληνικών περιοδικών αυτοκινήτου. Προσπαθήσαμε επίσης να συνοψίσουμε σε ενότητες την εξέλιξη σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης και θεωρώ πως δικαιωθήκαμε συνολικά.

Μόλις το πιάσαμε στα χέρια μας, φουσκώσαμε -στα κρυφά- λιγάκι περήφανα για το αποτέλεσμα που δώσαμε σε όλους εσάς. Στους φίλους μας δηλαδή, που από την πρώτη στιγμή είστε οι συνοδηγοί μας σε αυτή τη μαγική διαδρομή. Στο χαρτί αλλά πλέον και στην οθόνη με το drive.gr. Εκτός από συνοδηγοί είστε βέβαια η πηγή της έμπνευσης και της δύναμης που χρειάστηκε για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν.
Πιστέψτε με, δεν ήταν λίγες.

Όμως κάθε φορά καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας. Και όλο αυτό αποδείχτηκε κάτι που μας δυνάμωνε, μας ωρίμαζε και μας έκανε καλύτερους. Όσο κι αν η κατάσταση στη χώρα γινόταν όλο και πιο δύσκολη αντικειμενικά. Μάθαμε να προσαρμοζόμαστε, ωστόσο. Με μόνο στεγανό την ανυποχώρητη στάση μας απέναντι στις αξίες και στα ιδανικά που από την αρχή χαρακτήριζαν και θωράκιζαν το περιοδικό.

Για τα οποία ιδανικά πρώτοι οι άνθρωποι που δημιούργησαν το DRIVE έβαλαν το περίγραμμα. Και όσοι ακολούθησαν το προστάτεψαν με σεβασμό και πάθος. Γι’ αυτό αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε έναν έναν ξεχωριστά. Σε όλους όσοι, ο καθένας από το πόστο του, διαμόρφωσαν και εξέλιξαν το περιοδικό μας από την αρχή του μέχρι και σήμερα. Τους «δασκάλους», τους συναδέλφους, τους συνεργάτες μα πάνω από όλα τους φίλους-οικογένεια…

Ευχαριστούμε από καρδιάς, θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι δίνοντας την ψυχή μας…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube