
Η Ecocar παρουσίασε τη σειρά Victory σε Μύκονο και Σύρο
Η Ecocar το διάστημα 19-29 Μαΐου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, road show στα νησιά της Μυκόνου και Σύρου με στόχο τη προβολή της νέας σειράς των αμιγώς ηλεκτρικών επαγγελματικών αυτοκινήτων Victory στους επαγγελματίες των τοπικών αγορών.


Μέσα από το road show στα νησιά που διοργανώθηκε από την Ecocar δόθηκε η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να δουν όλη τη γκάμα, να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε μοντέλου και να οδηγήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούσαν.
Τα νέα Ecocar Victory προσφέρονται σε τρεις τύπους: Βαν, pick-up και pick-up double cab με ωφέλιμο φορτίο 965 kg, όγκο φόρτωσης 4,3 m3 και τρεις πόρτες φόρτωσης για εύκολη πρόσβαση. Το βαν καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, ενώ διατίθεται πλέον και σε έκδοση «ψυγείο». Τα Ecocar Victoty pick-up και pick-up double cab έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου 1.190 και 1.115 kg αντίστοιχα και διαστάσεις χώρου φόρτωσης 2,90 x 1,54 και 2,16 x 1,54 m.
Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά Ecocar Victory απολαμβάνουν όλα τα φορολογικά κίνητρα του προγράμματος «Kινούμαι Hλεκτρικά» και είναι επιλέξιμα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο VW Transporter, ο μύθος συνεχίζεται
Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά μοντέλα της εταιρείας αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία LFP χωρητικότητας 41,86 kWh ικανή για να προσφέρει αυτονομία 300 km. H αναπλήρωση ενέργειας σε ταχυφορτιστή γίνεται σε κάτι λιγότερο από μια ώρα και σε ένα wallbox απαιτούνται από τέσσερις έως έξι ώρες.
Ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει ατσάλινους τροχούς με λάστιχα διαστάσεων 175 R14 LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, ενώ στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συμπεριλαμβάνονται αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμός, τιμόνι με ενσωματωμένες πολλαπλές λειτουργίες, οθόνη αφής με δυνατότητα mirroring σε iOS και Android, αναπτήρα και παροχή 12V.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Isuzu D-Max Double Cab 1.9 TD, επετειακή αναβάθμιση
Τα νέα 100% ηλεκτρικά επαγγελματικά Ecocar Victory απολαμβάνουν όλα τα φορολογικά κίνητρα του προγράμματος κινούμαι ηλεκτρικά, αλλά επιπλέον είναι επιλέξιμα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ αυξάνοντας μάλιστα το ποσοστό επιδότησης που μπορεί να πάρει ο δικαιούχος.
Έκδοση | Τιμή |
---|---|
Ecocar Victory van | €26.290 |
Ecocar Victory pick-up | €25.403 |
Ecocar Victory pick-up double cab | €28.064 |