«Χρυσό» πλήρωσαν το μπάνιο τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε παραλίες της Φθιώτιδας [video]

«Χρυσό» πλήρωσαν το μπάνιο τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε παραλίες της Φθιώτιδας [video]

Βρήκαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα και λεηλατημένα. 

Άγνωστοι δράστες έσπασαν περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, τόσο σε παραλίες του δήμου Στυλίδας, όσο και σε αυτές των Καμένων Βούρλων. Πήραν χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, αποσκευές και άλλα ακριβά είδη που εντόπισαν μέσα στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στις ακτές.

Τρεις κλοπές έγιναν στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, στο Ασπρονέρι και αλλού, ενώ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας το μεσημέρι χρειάστηκε να καταγράψουν 6 σπασμένα αυτοκίνητα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία και επίσης μία κλοπή από αυτοκίνητο στις Ράχες και μία στο λιμανάκι της Πελασγίας.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ανησύχησαν όταν άκουσαν να χτυπούν οι συναγερμοί και όταν πήγαν στο σημείο που τα είχαν σταθμεύσει, είδαν πως οι δράστες σε άλλα είχαν σπάσει τα παράθυρα, σε άλλα είχαν παραβιάσει τις κλειδαριές και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν πάρει ότι χρήσιμο βρήκαν στο εσωτερικό τους.

Δυστυχώς το φαινόμενο είναι συνηθισμένο, ειδικά τα Σάββατα και τις Κυριακές που υπάρχουν πολλοί λουόμενοι. Οι αστυνομικοί που περιπολούν έχοντας να καλύψουν μία πολύ μεγάλη περιοχή δεν επαρκούν. Σήμερα για παράδειγμα μόλις ένα περιπολικό με 2 αστυνομικούς θα έπρεπε να επιλαμβάνονται σε περιστατικά από την περιοχή της ΒΙΠΕ Λαμίας έως και τα όρια με την Μαγνησία.

Επίσης το έγχρωμο περιπολικό, γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους δράστες οι οποίοι μπορούν να περιμένουν να απομακρυνθεί πριν χτυπήσουν.

Απογοητευμένοι οι λουόμενοι έλεγαν πως θα πρέπει να κινείται στις παραλίες και ένα συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας, ίσως ακόμη και στελέχη του λιμενικού σώματος.

 

 

Πηγή: tvStar.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE