H VW προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση στα επιβατικά της

H VW προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση στα επιβατικά της

Όλα τα επιβατικά μοντέλα της VW που διατίθενται στην ελληνική αγορά καλύπτονται πλέον από εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών.

VW Tiguan R line

Με την έλευση του 2024, η VW θέλοντας να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, ανακοινώνει πως καλύπτει εφεξής όλα τα επαγγελματικά της μοντέλα με εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών ή 80.000 km.

Η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και στοχεύοντας στην μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, ενισχύει τη σχέση της μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Volkswagen, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 km (όποιο συμβεί νωρίτερα).

Η ελληνική αντιπροσωπεία της VW ανακοίνωσε πως θα παρέχει 4ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 80.000 km) σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα

VW ID.4

Με τον τρόπο αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της και ταυτόχρονα θωρακίζει την επένδυσή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπόρων και συνεργατών service VW.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube