H Škoda αποκλειστικός ονομαστικός χορηγός του L’Étape Greece by Tour de France

H Škoda αποκλειστικός ονομαστικός χορηγός του L’Étape Greece by Tour de France

Η Škoda θα υποστηρίξει τον αγώνα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η Απριλίου και το DRIVE θα έχει διπλή συμμετοχή.

Η ιστορία της Škoda είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυσή της το 1895, ως ένα μικρό εργαστήριο ποδηλάτων με το όνομα Laurin & Klement.

Από το 2004 που η εταιρεία έγινε ο επίσημος συνεργάτης οχημάτων του Tour de France, δεκάδες οχήματά της βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του κορυφαίου αγώνα ποδηλασίας.

Και τώρα που ο αγώνας L’Étape Greece by Tour de France, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα λάβει χώρα την 1η Απριλίου 2023 στην Αρχαία Ολυμπία, η Kosmocar - Škoda ανακοινώνει ότι θα αποτελέσει τον Αποκλειστικό Ονομαστικό Χορηγό του L’Étape Greece by Tour de France ως Official Mobility Partner.

Έτσι, αυτό το παγκοσμίως κορυφαίο αθλητικό γεγονός που ήδη φιλοξενείται σε 22 χώρες και προσφέρει μια ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, ονομάζεται «L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA».

Skoda_L’Étape Greece by Tour de France

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας της εταιρείας, το Skoda Enyaq iV θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της διοργάνωσης, το οποίο θα δώσει την εκκίνηση των αγώνων και με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή θα καθοδηγεί τους ποδηλάτες των διαδρομών που έχουν μήκος 150 km ή 75 km. Η θετική υψομετρική διαφορά είναι 2.300 m ή 1.150 m αντίστοιχα.

Από πίσω του, ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και τον κόσμο θα μοιραστούν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διασχίζουν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές και να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.

Skoda_L’Étape Greece by Tour de France

Επιπλέον, τρεις κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες, οι Γιώργος Μπούγλας, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Περικλής Ηλίας, θα απαρτίζουν τη Skoda Cycling Team, εκπροσωπώντας επάξια τη μάρκα στον κορυφαίο Ελληνικό ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς. Όσο για το DRIVE, θα το εκπροσωπήσουν οι Κουτσογιάννης και Τούντας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των 150 km. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον ποδηλατικό αγώνα είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του, ενώ για τα πάντα για την παρουσία της Skoda είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της φίρμας.
.

Εάν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε κάποιον από τους αγώνες που θα γίνουν το διήμερο 1-2 Απριλίου, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 27/3.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube