H ΕΡΤ πήρε το πλήρες πρόγραμμα μετάδοσης της F1 για τα επόμενα τρία χρόνια

H ΕΡΤ πήρε το πλήρες πρόγραμμα μετάδοσης της F1 για τα επόμενα τρία χρόνια

Θα μεταδίδει εκτός από τον αγώνα και τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια υπέγραψε η ΕΡΤ με βάση το οποίο έχει το πλήρες πακέτο μετάδοσης των αγώνων της Formula 1.

Έτσι η δημόσια τηλεόραση θα είναι το ελεύθερο κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνδρομητική τηλεόραση η COSMOTE TV διεκδικεί και αυτή να συνεχίσει να μεταδίδει τους αγώνες όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Το συμβόλαιο υπεγράφη με την διαφημιστική εταιρεία Asset Oglivy η οποία είναι εξουσιοδοτημένη να διαπραγματεύεται  τα δικαιώματα της F1 για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμφωνία είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ (+ΦΠΑ) που σημαίνει 2 εκατ. ευρώ για κάθε μια από τις τρεις σεζόν (2019-2020-2021) και προβλέπει υποχρέωση της εταιρείας να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αξίας 3.600.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων πελατών και επιβράβευσης για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Με βάση το νέο συμβόλαιο η ΕΡΤ εκτός από τους αγώνες θα μπορεί να μεταδίδει και τις ελεύθερες αλλά και τις κατατακτήριες δοκιμές. Η συμφωνία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube