Ford Car Center: 40 χρόνια επιτυχίες στο στίβο του αυτοκινήτου

Ford Car Center: 40 χρόνια επιτυχίες στο στίβο του αυτοκινήτου

Το Car Center των Αδελφών Καρανικόλα και του Νίκου Αγγελή γιορτάζει 40 χρόνια, με στόχο να συνεχίσει το ταξίδι της επιτυχίας με περηφάνια και τις επόμενες δεκαετίες.

Μια επέτειος είναι πάντα μια καλή αφορμή για να ανατρέξει κάποιος σε αυτό που έχει κάνει. Σε δημιουργίες, επιτυχίες, σε μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες της καθημερινότητας, ακόμα και σε δοκιμασίες, άγχη και απογοητεύσεις.

Όμως, για να γιορτάζει μία εταιρεία, ένας οργανισμός, ή καλύτερα εν προκειμένου μία «οικογένεια» σαράντα χρόνια παρουσίας σε έναν απαιτητικό χώρο, αυτό σημαίνει ότι πολλά γίνονταν και εξακολουθούν να γίνονται σωστά!
Αυτή την ευτυχισμένη και γοητευτική χρονιά της δικής της εταιρικής επετείου γιορτάζει και το Car Center των Αδελφών Καρανικόλα και του Νίκου Αγγελή, με τον στόχο να συνεχίσει το ταξίδι της επιτυχίας με περηφάνια και τις επόμενες δεκαετίες! 

Ιστορία για αφήγηση!
Στις αρχές του ’70 ο Γιώργος Καρανικόλας αρχίζει την ενασχόλησή του με τους αγώνες αυτοκινήτου ως μηχανικός σε αυτοκίνητα που τότε θα «έγραφαν» ένα δικό τους κεφάλαιο στις Ειδικές Διαδρομές και τις πίστες: τα Ford Escort Group 1/2/4.

Μάλιστα το 1976 με την δημιουργία του Αγωνιστικού Τμήματος της Ford Κοντέλλης, ο Γιώργος Καρανικόλας θα είναι ο πρώτος μηχανικός της ομάδας που στις τάξεις της θα υποστήριζε όχι μόνο ελληνικές συμμετοχές, αλλά και εκπροσώπους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, όπως αυτή της επίσημης εργοστασιακής ομάδας της Ford της χρυσής εποχής του Boreham. 

Ford Car Center

Όμως ήταν το 1981 που σηματοδότησε την έναρξη μιας σπουδαίας πορείας και πλέον έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες από τότε που οι Γιώργος και Νίκος Καρανικόλας μαζί με τον Νίκο Αγγελή ξεκίναγαν το μακρύ ταξίδι του Car Center στον χώρο της αυτοκίνησης. 

Οι αγώνες με το «καλημέρα» αποτέλεσαν πεδίο διάκρισης και δημιούργησαν την μαγιά για αυτό που είναι σήμερα το Car Center: μία σύγχρονη επιτυχημένη κάθετη μονάδα της Ford, με αμέτρητες αγωνιστικές περγαμηνές σε κάθε είδους μηχανοκίνητο σπορ στον χώρο του αυτοκινήτου, με διεθνή αναγνώριση, αλλά το σημαντικότερο, μία σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον: την επαγγελματική αξιοπιστία!

Με αυτή γιορτάζεται η επέτειος των «40 Χρόνων Car Center» και ανοίγει η εποχή για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου των 50 χρόνων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube