Έρχεται το νέο DRIVE, την Κυριακή 23/5 με την Real News

Έρχεται το νέο DRIVE, την Κυριακή 23/5 με την Real News

Το τεύχος 296 έρχεται μια εβδομάδα αργότερα από το κανονικό του ραντεβού, με περιεχόμενο που υπόσχεται να αποζημιώσει για την αναμονή.

Με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχουν αυτοκίνητα όπως η υπέροχη Porsche 911 GT3 που έχει την κεντρική θέση στο εξώφυλλο. Όσο όμως υπάρχουν, θα τα χαιρόμαστε με κάποιο τρόπο και θα το μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από τις σελίδες μας, χάρτινες και ψηφιακές.

Για να τα λέμε όλα όμως, δεν μπορώ να κρύψω και ότι ύστερα από τη δοκιμή του Tesla Model 3 είμαι αρκετά αισιόδοξος (που δεν το συνηθίζω γενικότερα) για το αν και πόσο μπορείς να ευχαριστιέσαι τη σπορ οδήγηση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Επιτέλους, δεν έπρεπε να σκεφτώ δύο και τρεις φορές πριν πατήσω τέρμα το γκάζι στη φωτογράφιση. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το τρίτο μοντέλο του εξωφύλλου, το Dacia Sandero Stepway, έχει τελείως άλλο σκοπό από την πλευρά του. Θέλει να δείξει πως δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια -μεγάλη- περιουσία για να πάρεις ένα καθ’ όλα αξιόλογο αυτοκίνητο -και μάλιστα μοδάτο crossover, το οποίο παράλληλα να έχει και ελάχιστο κόστος χρήσης.

Στις υπόλοιπες σελίδες, και αυτόν τον μήνα θα διαβάσετε πολλές και διάφορες δοκιμές ή συγκριτικά, με εκπληκτικές εικόνες από το φακό του Κουτσογιάννη που επιτέλους ύστερα από αρκετό καιρό βρέθηκε εκτός Αττικής για να μεγαλουργήσει. Χαζέψτε τις εικόνες από το θέμα Golf GTD vs CUPRA Leon e-Hybrid και τη δοκιμή του επαγγελματικού Jimny που πολλοί περιμένουν εναγωνίως και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Στο τεύχος υπάρχουν ακόμα δέκα δοκιμές με αυτοκίνητα από κάθε κατηγορία, με κάθε καύσιμο και για κάθε γούστο, καθώς και ένα ακόμα συγκριτικό με SUV τεχνολογίας PHEV τα οποία ενδιαφέρουν πολύ κόσμο τελευταία. Κατ’ επέκταση το ίδιο ισχύει και για τη χρονομίσθωση, γι’ αυτό και υπάρχει ένα ειδικό ρεπορτάζ γι’ αυτήν διά χειρός Πανάγου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube